15 Yaş boy uzaması nasıl artırılır?

Umarım böyle olur ya şu an en büyük kaygılarımdan birisi boy, hem yapacağım meslekte, hayatımda çok yeri olacak bir şey bu yüzden endişeliyim.

Bence boyunuz 1.80'e kadar rahat uzar. Hatta büyük ihtimalle siz de 11'e başlarken bayağı uzarsınız.

Bence boyunuz 1.80'e kadar rahat uzar. Hatta büyük ihtimalle siz de 11'e başlarken bayağı uzarsınız.

İnşallah, teşekkür ederim bu arada ailemle konuştuğumda takma falan diyorlar sürekli o yüzden beni anlayan birisi ile konuşmam rahatlattı. :')

Doktora gitsem genetik boy potonsiyelimi kemik vs. şeylere bakarak saptayabilirler sanırım öyle duymuştum.

Hocam canınız sıkıldıkça zıplayın. Bacaklarınız kemikleriniz ağrısada zıplayın etkisini göreceksiniz.

Dostum zıplamanın etkisi var zaten basketbolun değil. Araştır istersen biraz.

Dostum zıplamanın etkisi var zaten basketbolun değil. Araştır istersen biraz.
Yazdığımı güzel okumanı istiyorum. Bu arkadaşın boyunda örnek vererek konuşuyorum 1.70 olmak varsa senin dediğini yaparak her gün saatlerce zıplasa bile 1.70 olur en fazla 1-2 cm atar. Farkettiysen konunun başında iğneleyeci bir şekilde ''kesinlikle'' demiştim. Yüzlerce konu okumuştum bende ergenlik çağındayken, biriken bilgilerimle konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…