15 yaş için kilo aldırıcı ilaç önerisi

Eger bilinen bir saglik probleminiz yok ise ve dogrudan doktor onerisi almadiginiz surece, size 15 yasinizda kilo almak icin kimyasal kullanmanizi oneren kim olursa olsun iyi niyetinden suphe edin.
Hoczm ben kendim istedim ilaç değilde böyle sıcak suyla karıştırıp toz gibi takviyeler var iştah açanlardan.

20'li yaşlara geldikten sonra kilo alman daha kolay olacak. Bu yaşlarda fazla takılmamanı öneririm.

Benim bildiklerim balık yağı ve kreatin.

Ama kilo almak istiyorum toz gibi şeyler var suyla kzrıştırıp iştah açıyor.
Dogal besinlerle kilo alin lutfen.
Onu da gectim, vucudunuz buyume doneminde oldugu icin cayir cayir kalori yakiyor. O yuzden kilo almaya calismanin hem mantigi, hem de geregi yok. Siz dogal beslenme duzeniniz ile bunyenizin ihtiyaci olan proteini ve diger temel yapi taslarini saglayin yeterli.

Dogrudan laboratuvar ortaminda uretilmis hic bir urune ne simdi, ne sonraki yaslarinizda (ozel bir sebebiniz olmadigi surece) bel baglamayin.

Dogal besinlerle kilo alin lutfen.
Onu da gectim, vucudunuz buyume doneminde oldugu icin cayir cayir kalori yakiyor. O yuzden kilo almaya calismanin hem mantigi, hem de geregi yok. Siz dogal beslenme duzeniniz ile bunyenizin ihtiyaci olan proteini ve diger temel yapi taslarini saglayin yeterli.

Dogrudan laboratuvar ortaminda uretilmis hic bir urune ne simdi, ne sonraki yaslarinizda (ozel bir sebebiniz olmadigi surece) bel baglamayin.

Haklısınız ancak Türkiye'de zayıf olana hastalıklı gözüyle bakılıyor, kendi çocukluk deneyimimle bunu söylüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı