Hoczm ben kendim istedim ilaç değilde böyle sıcak suyla karıştırıp toz gibi takviyeler var iştah açanlardan.Eger bilinen bir saglik probleminiz yok ise ve dogrudan doktor onerisi almadiginiz surece, size 15 yasinizda kilo almak icin kimyasal kullanmanizi oneren kim olursa olsun iyi niyetinden suphe edin.
Vucudunuza gercek anlamda ihtiyac olmadigi surece bile isteye kimyasal sokmaktan kacinin. Ozellikle de 15 yasinizdayken.Hoczm ben kendim istedim ilaç değilde böyle sıcak suyla karıştırıp toz gibi takviyeler var iştah açanlardan.
Ama kilo almak istiyorum toz gibi şeyler var suyla kzrıştırıp iştah açıyor.Vucudunuza gercek anlamda ihtiyac olmadigi surece bile isteye kimyasal sokmaktan kacinin. Ozellikle de 15 yasinizdayken.
Dogal besinlerle kilo alin lutfen.Ama kilo almak istiyorum toz gibi şeyler var suyla kzrıştırıp iştah açıyor.
Dogal besinlerle kilo alin lutfen.
Onu da gectim, vucudunuz buyume doneminde oldugu icin cayir cayir kalori yakiyor. O yuzden kilo almaya calismanin hem mantigi, hem de geregi yok. Siz dogal beslenme duzeniniz ile bunyenizin ihtiyaci olan proteini ve diger temel yapi taslarini saglayin yeterli.
Dogrudan laboratuvar ortaminda uretilmis hic bir urune ne simdi, ne sonraki yaslarinizda (ozel bir sebebiniz olmadigi surece) bel baglamayin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.