15 yaş kalecilik için geç mi?

Kansz

Decapat
Daha fazla  
8 yaşından beri ilgim var, plonjon hariç her şeyim iyi. 15 yaşıma geldim hep kalecilik aklımdan geçiyor. Sizce geç mi?

8 yaşında başlayıp 11 yaşında lig maçlarına çıkmaya başlamıştım ben, 2 yıl sonra umudu kesip bıraktım olacağı olmadığından, hiçbir şey yolunda gitmiyordu, neredeyse her antrenmandan sonra ağlardım. Baban dahil herkesin üstüne gelmesi sıkıyor bir süre sonra. Bir maçta 9-10 tane top kurtarıp yalnızca bir hata mı yaptın? Senden adam olmaz, devamlı hatırlatırlar o hatayı.

Torpiller yüzünden de olmuyor bazen, ben aylar boyunca hocanın gözüne girmeye çalışıp başaramadım. Fakat bir ara başka bir kaleci geldi -yüksek ihtimalle torpil- anında antrenmana bile çıkmadan maça çıkardı hoca.

Hem hocalar, hem de diğer oyuncular tarafından sevilen birisi olmak lazım ayrıca, bu da kolay değil. Bir tane pas hatası yaptım antrenman maçında, hemen bana sövdükten sonra oyundan çıkarıp en sevdiği kaleci çocuğu oyuna aldı hoca. O da aynı hatayı yaptı fakat kimse tek bir laf etmedi, hatta moral bile verdiler.

Belki de ben yeteneksizimdir, ya da yeteri kadar çalışmamışımdır. Siz bir şansınızı deneyin derim, tabii birkaç aya bıkkınlık gelirse şaşırmamak lazım.

Kendimi boş yere acındırdıysam kusura bakmayın, içimi boşaltmış oldum bu konu sayesinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı