15 yaş üstü araçlara kasko yaptırılabiliyor mu?

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Merhaba, 8 yıla yakındır kasko şekilde kullandığımız bir aile aracımız var.

Araç 15 yaşını doldurmaya yaklaştı ve kasko meselesinin ne olacağını merak ediyorum. Çoğu websitesi bu yaş üstü araçlara kasko teklifleri yapılmadığı yönünde bilgi veriyor ve kaskosuz araç kullanmamayı tercih ediyoruz.

Araç 15 yaşı geçince kasko yaptırılamaz mı?

Merhaba, 8 yıla yakındır kasko şekilde kullandığımız bir aile aracımız var.

Araç 15 yaşını doldurmaya yaklaştı ve kasko meselesinin ne olacağını merak ediyorum. Çoğu web sitesi bu yaş üstü araçlara kasko teklifleri yapılmadığı yönünde bilgi veriyor ve kaskosuz araç kullanmamayı tercih ediyoruz.

Araç 15 yaşı geçince kasko yaptırılamaz mı?

Merhaba, ben sigortacıyım. Kasko teklifleri ve eski araçlarla ilgili size içeriden birkaç bilgi verebilirim.

Şöyle söyleyeyim: 15 yaş artık eski araç sınıfına giriyor. Çoğu şirket genelde bu yaşa kadar orijinal parça verir. 15 yaş ve sonrası için yine fiyat alırsınız, fakat orijinal parça vermeyebilir.

Bu yüzden teklif sonrası kasko poliçesini çok iyi incelemek gerekiyor. Mesele sadece parçanın orijinal olup olmaması değil; muafiyet, hasarsızlık koruması gibi çok teknik konular da var.

Kısaca özetle:

Anadolu sigorta, araç yaşı konusunda sorun çıkarmayan bir şirket. Orijinal parça şeklinde teklif alabilirsiniz.

Eğer tüm servis fiyatları (yetkili servisler) yüksek gelirse, anlaşmalı özel servisler için de fiyat alın.

Özel servis fiyatını alırken sigortacınıza cam seçimini mutlaka orijinal olarak seçtirin! Çünkü o teminat genelde kapalı (muadil) geliyor ve ek fiyat ile açılıyor.

Bana ruhsatı gönder istersen senin için şirketlerden bakarım diyeceğim de forumda yasak mı bilmiyorum böyle şeyler.

@balikesirnisansigortabilgi
Sayfasından bana ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
Merhaba, ben sigortacıyım. Kasko teklifleri ve eski araçlarla ilgili size içeriden birkaç bilgi verebilirim.

Şöyle söyleyeyim: 15 yaş artık eski araç sınıfına giriyor. Çoğu şirket genelde bu yaşa kadar orijinal parça verir. 15 yaş ve sonrası için yine fiyat alırsınız, fakat orijinal parça vermeyebilir.

Bu yüzden teklif sonrası kasko poliçesini çok iyi incelemek gerekiyor. Mesele sadece parçanın orijinal olup olmaması değil; muafiyet, hasarsızlık koruması gibi çok teknik konular da var.

Kısaca özetle:

Anadolu sigorta, araç yaşı konusunda sorun çıkarmayan bir şirket. Orijinal parça şeklinde teklif alabilirsiniz.

Eğer tüm servis fiyatları (yetkili servisler) yüksek gelirse, anlaşmalı özel servisler için de fiyat alın.

Özel servis fiyatını alırken sigortacınıza cam seçimini mutlaka orijinal olarak seçtirin! Çünkü o teminat genelde kapalı (muadil) geliyor ve ek fiyat ile açılıyor.

Bana ruhsatı gönder istersen senin için şirketlerden bakarım diyeceğim de forumda yasak mı bilmiyorum böyle şeyler.

@balikesirnisansigortabilgi
Sayfasından bana ulaşabilirsin.

İki meslektaş alt alta buluşmuşuz, sonra bu sigortacılar iyi kazanıyor diyecekler hocam.:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı