15 yaşında 1.65 boy normal mi?

Cidden bazı arkadaşlarda uzun olma gibi amaç var, sanki ne halta yarıyorsa. Arkadaşlar ben 18'ime gireceğim ve 1.62'yim, ciddi söylüyorum bakın. Bunlara odaklanmayın geçin, her gün böyle konuları görmekten bıktım. Normalde yazmam ama daha çok insan akıllansın istiyorum. Ayrıca normal değil ama pek de mühim bir durum değil.

Kanka bu durum şu anki nesilin kızlarından kaynaklı tamamen 190 altı olan kendine erkek demesin gibi saçma saçma şeyler işin garip tarafı bunu diyenlerinde 150 boyu var.

Kanka bu durum şu anki nesilin kızlarından kaynaklı tamamen 190 altı olan kendine erkek demesin gibi saçma saçma şeyler işin garip tarafı bunu diyenlerinde 150 boyu var.
Malesef hocam, durum içler acısı doğru dediniz.

Maalesef hocam, durum içler acısı doğru dediniz.

Takma demek istiyorum kanka ama ben de takıyorum 16 yaşıma gireceğim yakında 173 boyum var ben de rahatsızım boyumdan. Her yıl düzenli olarak uzadım uzamaya da devam ediyorum her sene ama insan takıyor işte.

Bilmiyorum ölçmedim ama 1.70 falanımdır şu an sanırım.
17 yaşından sonra 10cm uzamışsınız, 16-17 yaş aralığında ne kadar uzadığınızı hatırlıyor musunuz? Çünkü ben 13-14 yaşından beri max 2-3 CM uzamışımdır, uzamam mı durdu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…