15 yaşında 1.74 boy kısa mı?

jantirookaiee

Femtopat
Merhaba.
Ben 15 yaşındayım, yeni girdim sayılır. Boyum 1.74 kısa mıyım? Yaşıtlarımın bir kısmı uzun benden, bazı yaşıtım kızlar bile. Kızlar 1.80'in altında erkek olmaz diyor. Kendimi kötü hissediyorum. Haliyle kafaya taktım boy konusunu. Boyum ne kadar uzayabilir? Gelişim tamamlanınca tahminen kaç cm olurum? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızların kendisi 1.65 falan sen onlara aldanma, boyun daha uzar benimde o yaşlarda öyleydi. Şimdi 1.83'üm (Yaş 17)

Merhaba.
Ben 15 yaşındayım, yeni girdim sayılır. Boyum 1.74 kısa mıyım? Yaşıtlarımın bir kısmı uzun benden, bazı yaşıtım kızlar bile. Kızlar 1.80'in altında erkek olmaz diyor. Kendimi kötü hissediyorum. Haliyle kafaya taktım boy konusunu. Boyum ne kadar uzayabilir? Gelişim tamamlanınca tahminen kaç cm olurum? Şimdiden teşekkür ederim.

Dostum ben de 16 yaşımdayım 1 senede 4 cm uzamışım 174 benim boyumda.Ergenliğe kaç yaşında girdin bilmiyorum ama sen de 1 senede öyle bir uzama yaparsın gibime geliyor.Kaba bir hesap tabi bu.Kızların dediklerine gelicek olursam sosyal medyada dediklerine aldanma derim kendilerinin sana vereceği ne özellik var da erkeklerde 180 üstü boy istiyorlar eğer erkek dedikleri 180 üstü olacaksa onları Hollanda'ya gönderelim ama hollandalılar da onlara bakmaz zaten. İşin özü salla onları hepsi tamamen ergen,popüler kültüre ayak uydurma ve algı oluşturmaya çalışıyorlar.

Ben 19 yaşındayım 164 boyundayım, tiktoğun ve diğer sosyal medya içerklerine takma, ben 164 boyundayım gayet karılar kızlar ile takıldım yani önemli olan tip kardesim

Merhaba.
Lise 10 zamanımda 1.75'tim düşün. Şimdi yaşım 24 ve 1.88'im. Elbet uzarsın. 1.50 olan kızlara aldırış etme. Belki bazıları şuan senden uzun ama ilerleyen yıllarda onlardan bile uzun olursun. Kafana takma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı