15 yaşında 1.88 boy normal mi?

gktu

Hectopat
Selam, yasim 15 ve boyum 1.88, kilomda 73-74 falan. Hala bulktayim ancak ailemdeki herkes zayif kalmami istiyor, bayagi kaslandim son 4-5 ay icinde ve çok sikayetciler. Yani spor yapmami desteklemiyorlar asla. Dedigim gibi erkek dedigin ince olur diyorlar, cidden kafam cok karısık.
Yag oranım %11-12 falandı.

Son düzenleme:

Bende o yaştayım ve boyum 174 sen nasıl hormon bastın kardeşim benim kilom 80 biraz yağ oranım yüksek biraz bulka girip iyi bir kas kütlesi yaparak 85 kg olabilirsin o boyla

Bende o yaştayım ve boyum 174 sen nasıl hormon bastın kardeşim benim kilom 80 biraz yağ oranım yüksek biraz bulka girip iyi bir kas kütlesi yaparak 85 kg olabilirsin o boyla.

Benim de aklımda tam olarak aynısı var, ancak ailemin desteği dediğim gibi 0 ve üyeligimi onlar yeniliyor, haftada 5 kere gidiyorum 3'e düşür diyorlar en sonunda üyeliği iptal edecekler ve yenilemeyecekler ondan korkuyorum. En son çare babam artık

Çok konuşmasınlar, sen kendin için yap sporunu. İncecik kalınca eline ne geçecekmiş?

'Erkek dediğin incecik olur" mu diyorlar? Ülkemizde amma da farklı kültürler var. Ben o yaşlarda biraz zayıfladım diye ninem yüzüme uzunca kötü kötü bakıp "sen çok kötüledin" diye kızmıştı

Keske benimkilerde öyle olsa, kilo takıntıları var.

Keske benimkilerde öyle olsa, kilo takıntıları var.

Sen onlara fazla aldırma, o boya göre 80 kilodan aşağısı çok çelimsiz olur. Kilo almaya, sporla da o kiloyu oranlı biçimde tüm vücuda yaymaya bak. Kaslarla birlikte 90-100 kilo arası bile olsan yine uyar, kilolu olmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…