15 yaşında 1.88 boy normal mi?

gktu

Hectopat
Selam, yasim 15 ve boyum 1.88, kilomda 73-74 falan. Hala bulktayim ancak ailemdeki herkes zayif kalmami istiyor, bayagi kaslandim son 4-5 ay icinde ve çok sikayetciler. Yani spor yapmami desteklemiyorlar asla. Dedigim gibi erkek dedigin ince olur diyorlar, cidden kafam cok karısık.
Yag oranım %11-12 falandı.

Son düzenleme:
Selam, yasim 15 ve boyum 1.88, kilomda 73-74 falan. Hala bulktayim ancak ailemdeki herkes zayif kalmami istiyor, bayagi kaslandim son 4-5 ay icinde ve çok sikayetciler. Yani spor yapmami desteklemiyorlar asla. Dedigim gibi erkek dedigin incecik olur diyorlar, cidden kafam cok karısık.

Bende o yaştayım ve boyum 174 sen nasıl hormon bastın kardeşim :D benim kilom 80 biraz yağ oranım yüksek biraz bulka girip iyi bir kas kütlesi yaparak 85 kg olabilirsin o boyla

Bende o yaştayım ve boyum 174 sen nasıl hormon bastın kardeşim :D benim kilom 80 biraz yağ oranım yüksek biraz bulka girip iyi bir kas kütlesi yaparak 85 kg olabilirsin o boyla.

Benim de aklımda tam olarak aynısı var, ancak ailemin desteği dediğim gibi 0 ve üyeligimi onlar yeniliyor, haftada 5 kere gidiyorum 3'e düşür diyorlar en sonunda üyeliği iptal edecekler ve yenilemeyecekler ondan korkuyorum. En son çare babam artık :D

Selam, yasim 15 ve boyum 1.88, kilomda 73-74 falan. Hala bulktayim ancak ailemdeki herkes zayif kalmami istiyor, bayagi kaslandim son 4-5 ay icinde ve çok sikayetciler. Yani spor yapmami desteklemiyorlar asla. Dedigim gibi erkek dedigin incecik olur diyorlar, cidden kafam cok karısık.
Yag oranım %11-12 falandı.

'Erkek dediğin incecik olur" mu diyorlar? Ülkemizde amma da farklı kültürler var. Ben o yaşlarda biraz zayıfladım diye ninem yüzüme uzunca kötü kötü bakıp "sen çok kötüledin" diye kızmıştı :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı