15 yaşında antrenman ile vücut yapıp kilo nasıl alınır?

hacibaba51

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba 6 gün sonra (1 şubat) 15. yaşıma gireceğim, boyum 175 ve kilom 55. bundan ötürü aşırı sıskayım yani zayıfım. Kollarım, bileklerim ve bacaklarım olmak üzere vücudumun da belirli yerlerinde bazı kemiklerim bile belli oluyor ve bu dış görünüşümden rahatsızım. Bunu değiştirmem için ne yapmam lazım? Nasıl kilo alabilirim? Hangi hareketler ile kaslarımı geliştirebilirim? İnternette biraz araştırdım gainer gibi takviyeler kullanmayı düşünüyorum ama bunlar bana uygun mudur bilmiyorum bana bu konularda yön gösterebilir misiniz?

Günlük kilonun 2 katı kadar gram protein yiyeceksin ve PPL programında antrenman yapacaksın. Yeteri kadarda karbonhidrat yiyip sağlıklı yağları diyetine katacaksın.

Ahmet tunç benim de soyadım tunç kuzenim olabilir misin acaba kuzeniminde adı Ahmet tunç okçulukla uğraşıyor. Sen misin o
Sanmıyorum hocam. Yer neresi?

Öncelikle merhaba 6 gün sonra (1 şubat) 15. yaşıma gireceğim, boyum 175 ve kilom 55. bundan ötürü aşırı sıskayım yani zayıfım. Kollarım, bileklerim ve bacaklarım olmak üzere vücudumun da belirli yerlerinde bazı kemiklerim bile belli oluyor ve bu dış görünüşümden rahatsızım. Bunu değiştirmem için ne yapmam lazım? Nasıl kilo alabilirim? Hangi hareketler ile kaslarımı geliştirebilirim? İnternette biraz araştırdım gainer gibi takviyeler kullanmayı düşünüyorum ama bunlar bana uygun mudur bilmiyorum bana bu konularda yön gösterebilir misiniz?

Tek bir bölgeye değil fullbody çalışman lazım öncelikle gainer, whey protein gibi supplementler kullanabilirsin alerjik durumun yoksa. Her öğününe karbonhidrat ve protein sıkıştırman gerekli bunun yanında bebe bisküvisi vs. kullanıp kilo almanı destekleyebilirsin.

Gainer kesinlikle gereksiz ona vereceğin parayla git 15 kilo baldo pirinç al sağlıklı beslen tavuk, ciğer, salata, meyve, et ve makarna pirinç kusmaya yakın ye ağırlık çalış hem kas kütlen artar hem de minimum düzeyde yağ oranın artar. kardiyo eklemeyide unutma.

Gainer kesinlikle gereksiz ona vereceğin parayla git 15 kilo baldo pirinç al sağlıklı beslen tavuk, ciğer, salata, meyve, et ve makarna pirinç kusmaya yakın ye ağırlık çalış hem kas kütlen artar hem de minimum düzeyde yağ oranın artar. kardiyo eklemeyide unutma.
Bu ve disiplin.

Hocam peki kilo almak için whey protein mi yoksa creatine mi?

İkisini de kullanmadım ancak yeterli miktarda protein alamıyorsanız whey protein yerine başka protein kaynaklarına yönelebilirsiniz hem fiyat olarak uygunlar (tavuk ciğeri veya yumurta gibi).

Kreatin ise daha çok kas kütlesini korumak için kullanılır. Kilonuz artar ancak su olarak yani kas veya yağ değil.

Ancak ikisinden birini almak istiyorsan whey proteini öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı