Hocam erken uzayanlar "pat" diye kesiliyor hevesinizi kırmak gibi olmasın.Reis zaten ben kısa demedim arkadaş 205 cm ve üzeri dediği için benimki onlarınkine göre kısa kalmış demek istedim.
Hocam erken uzayanlar "pat" diye kesiliyor hevesinizi kırmak gibi olmasın.Reis zaten ben kısa demedim arkadaş 205 cm ve üzeri dediği için benimki onlarınkine göre kısa kalmış demek istedim.
14 yasindayim boyum 1.70 malum bu sene corona falan oldugu için cok fazla uzayamafim gecen sene 11 cm uzamistim basketbolq baslamak istiyorum babam 185 annem 170 sizce ilerdeki boyum kac olur bir de ben geceleri saat 2'den assagi yatmiyordum ondanda olabilir mi?
Başladınızmı şu an nasıl baya geçmiş aradan çok merak ettim.Merhaba 15 yaşındayım. Bu zamana kadar her zaman dışarıda basketbol oynadım sokakta arkadaşlarla. Simdi de kursa başlamaya karar verdim çok geç kaldım mı? Bu saatten sonra lisansım çıkabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.