15 yaşında boy uzaması yavaşladı

aliyilmazx

Decapat
15 yaşına gireli 6 ay oldu ve yaklaşık 6 aydır aynı boydayım ya da uzadıysam maksimum 1 cm uzamışımdır. Eski boy uzama hızımdan eser yok resmen ve çevremdeki herkes çok hızlı uzarken ben arkadaşlarımın yanında kısa kalıyorum boyum 1.80. Biliyorum yine ortalama bir boy ama 1.80 bana yeterli gelmiyor. Bundan dolayı daha uzamak istiyorum. Annem 1.70 babam 1.75 abim 1.77. Daha uzar mıyım?

Ortalama değil, uzunsunuz.
Yüksek ihtimal uzamanız durmamıştır, doktora görünün.

Yavaşladıysa çok yüksek ihtimal boyunuzun sonuna gelmişsiniz maksimum 185 olabilirsiniz bence.

15 yaşında 1.80 iyi hocam eğer sultan köse falan olmak istemiyorsanız ülke ortalamasına göre uzunsunuz zaten en fazla 1.90 olur belki 18'e kadar.

Ortalama değil, uzunsunuz.
Yüksek ihtimal uzamanız durmamıştır, doktora görünün.
Doktora görünmek istiyorum fakat annem gereği yok diyor. Teşekkürler hocam tavsiye için.

180 gayet yeterli bir boy bence 185'e kadar yolunuz var 18'den sonra boy artışı olan birçok tanıdığım var
Umarım daha uzarım hocam her ne kadar yeterli bir boy olsa bile ben daha uzun olmak istiyorum.

Yavaşladıysa çok yüksek ihtimal boyunuzun sonuna gelmişsiniz maksimum 185 olabilirsiniz bence.
185 benim için yeterli hocam. Umarım olurum.

15 yaşında 1.80 iyi hocam eğer sultan köse falan olmak istemiyorsanız ülke ortalamasına göre uzunsunuz zaten en fazla 1.90 olur belki 18'e kadar.
1.85 olsa bile yeterli benim için. 1.90 olursa harika olur benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı