15 yaşında çene geriliği

451696

Hectopat
Öncelikle merhaba, 15 yaşındayım ve 9. sınıf öğrencisiyim. Önceden hiçbir sorunum yoktu ve bu tarz olayları pek kafaya takmazdım. Fakat 1-2 ay öncesinde istemsizce yüzümde kusurlar aramaya başladım. " yok burnum böyle kötü, çenem şöyle kötü vb." küçüklük fotoğraflarıma bakıyorum hiçbir sorun yok fakat ne olduysa bu sene yüzüm çok kötü gözükmeye başladı. Çenemde yüzüme göre bir gerilik var ve yandan bakınca moralimi düşürüyor. Yazın diş teli taktırmayı düşünüyorum sizce etkisi olur mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Öncelikle merhaba, 15 yaşındayım ve 9. sınıf öğrencisiyim. Önceden hiçbir sorunum yoktu ve bu tarz olayları pek kafaya takmazdım. Fakat 1-2 ay öncesinde istemsizce yüzümde kusurlar aramaya başladım. " yok burnum böyle kötü, çenem şöyle kötü vb." küçüklük fotoğraflarıma bakıyorum hiçbir sorun yok fakat ne olduysa bu sene yüzüm çok kötü gözükmeye başladı. Çenemde yüzüme göre bir gerilik var ve yandan bakınca moralimi düşürüyor. Yazın diş teli taktırmayı düşünüyorum sizce etkisi olur mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Normal.

Diş teli takmanın yüz görünümünüzü değiştirebileceği doğrudur. Diş teli, dişlerin doğru konumuna hareket etmesini sağlar ve bu, çene yapınızda ve dolayısıyla yüz görünümünüzde değişikliklere neden olabilir. Ancak, diş telleri yalnızca dişlerinizi düzeltmekle sınırlıdır ve yüz şeklinizde büyük bir değişiklik yaratmayabilir.

Bu nedenle, diş teli takmadan önce diş hekiminizle görüşmenizi öneririm. Diş hekiminiz, diş tellerinin sizin durumunuzda ne kadar etkili olabileceğini ve yüzünüzde ne tür değişiklikler yaratabileceğini size daha iyi anlatabilir.

Diş teli takmanın yüz görünümünüzü değiştirebileceği doğrudur. Diş teli, dişlerin doğru konumuna hareket etmesini sağlar ve bu, çene yapınızda ve dolayısıyla yüz görünümünüzde değişikliklere neden olabilir? Ancak, diş telleri yalnızca dişlerinizi düzeltmekle sınırlıdır ve yüz şeklinizde büyük bir değişiklik yaratmayabilir.

Bu nedenle, diş teli takmadan önce diş hekiminizle görüşmenizi öneririm. Diş hekiminiz, diş tellerinin sizin durumunuzda ne kadar etkili olabileceğini ve yüzünüzde ne tür değişiklikler yaratabileceğini size daha iyi anlatabilir.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı