Her yerde maskülen erkek çenesi, kadınların beğendiği çene gibi benzetmeler yapılınca benim de ayarlarım oynadı.
Öyle çenen olsa da buna benzetirler benzetiyorlarda.
Her yerde maskülen erkek çenesi, kadınların beğendiği çene gibi benzetmeler yapılınca benim de ayarlarım oynadı.
Bu daha çok bizim Türk tarafında
Bu daha çok bizim Türk tarafında![]()
Mewing yapıyorum 6-7 aydır. Pek bir fiziksel etkisi olmadı ama solunum sorunlarım tamamen çözüldü. Bakalım o yaşlara kadar fiziksel etkisini de görürüm umarım.Ergenlikte benim de gerideydi. Ve erkeksi bir duruş sergileyemiyordum. Bir ara ameliyat bile olmayı düşündüm. Sonra yaş 23 24 falan olunca yüzüm iyice oturdu ve üstüne üstlük çene hattım şu an Chad'ınkinden daha seksi duruyorsana tavsiyem, yaşın 23'lere gelene kadar sabret. Yüzün otursun iyice. Ondan sonra karar verirsin.
Merhaba. Çenem biraz geride ve böyle olunca burnum da biraz daha ön plana çıkıyor. Takıntı yapmalı mıyım? Küçük yaşlarda çiğneme eksikliği gibi şeylerden kaynaklanıyormuş bu çene geriliği ama bir diğer sebep olarak babamın da hafif çene geriliği var ve burun biraz daha ön planda yani genetik olarak gelmiş olabilir. Çenem yuvarlak gibi olan şekillerden değil. Şekli normal sadece biraz hizası geri. Dediğim gibi takıntı yapmalı mıyım yoksa çok zorda sakal ile falan kapanır mı? Ameliyat asla olmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.