Çene geriliği kafaya takılacak bir durum mu?

Her yerde maskülen erkek çenesi, kadınların beğendiği çene gibi benzetmeler yapılınca benim de ayarlarım oynadı.

Öyle çenen olsa da buna benzetirler benzetiyorlarda.

1694043930109.png

Ergenlikte benim de gerideydi. Ve erkeksi bir duruş sergileyemiyordum. Bir ara ameliyat bile olmayı düşündüm. Sonra yaş 23 24 falan olunca yüzüm iyice oturdu ve üstüne üstlük çene hattım şu an Chad'ınkinden daha seksi duruyor 😂 sana tavsiyem, yaşın 23'lere gelene kadar sabret. Yüzün otursun iyice. Ondan sonra karar verirsin.

Ergenlikte benim de gerideydi. Ve erkeksi bir duruş sergileyemiyordum. Bir ara ameliyat bile olmayı düşündüm. Sonra yaş 23 24 falan olunca yüzüm iyice oturdu ve üstüne üstlük çene hattım şu an Chad'ınkinden daha seksi duruyor 😂 sana tavsiyem, yaşın 23'lere gelene kadar sabret. Yüzün otursun iyice. Ondan sonra karar verirsin.
Mewing yapıyorum 6-7 aydır. Pek bir fiziksel etkisi olmadı ama solunum sorunlarım tamamen çözüldü. Bakalım o yaşlara kadar fiziksel etkisini de görürüm umarım.

Görüntünüzden memnunsanız gerisi önemli değil, kimin ne düşündüğünü ya da ne söylediğini takmayın derim.

Ancak şu da var, eğer çene geriliğinizin kusur olduğunu düşünüyorsanız insanlar size bu şekilde yaklaşacağı zaman tetikte bekleyin ve o an geldiğinde tak diye karşı tarafın herhangi bir kusurunu suratına yapıştırın. Ben anlamıyorum ya, insanlar aynaya bakmadan karşısındakinin görüntüsüyle dalga geçmeye ya da eleştirmeye çalışıyorlar, çok komik bu durum.

Görüntünüzden memnunsanız eğer herhangi birisinin söylemine kulak asmamanızı öneririm, genel olarak sosyal medya üzerindeki sadece iyi yanlarını afişe eden kişiler ile kendinizi kıyaslamamalısınız.

Hocam bence çok takılmayın eğer tipinizi çok bozmuyosa bendede çene ileriliği var ama nedense dışardan çok az gözüküyo ve bazen bu çene ilerliği ve geriliği tipinizi daha iyi yapabilirim ama sizin tiğinizi bilmediğim için bişey diyemem.

Merhaba. Çenem biraz geride ve böyle olunca burnum da biraz daha ön plana çıkıyor. Takıntı yapmalı mıyım? Küçük yaşlarda çiğneme eksikliği gibi şeylerden kaynaklanıyormuş bu çene geriliği ama bir diğer sebep olarak babamın da hafif çene geriliği var ve burun biraz daha ön planda yani genetik olarak gelmiş olabilir. Çenem yuvarlak gibi olan şekillerden değil. Şekli normal sadece biraz hizası geri. Dediğim gibi takıntı yapmalı mıyım yoksa çok zorda sakal ile falan kapanır mı? Ameliyat asla olmam.

Hayat böyle şeylere takılmak için çok kısa hocam be. Boşverin gitsin kim ne derse desin 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı