15 yaşında kişisel gelişim nasıl olur?

Motivasyon 1-2 saat seni gaza getirir etkisi bittikten sonra ot gibi kalıyorsun ortada. Dünya motivasyon videosu kadar kolay değil. Motivasyonu kendin yarat tanımadığın insanların seni motive etmesini bekleme. Motivasyon adı üstünde motivasyon. Önemli olan disiplin. Motivasyon başlamanı disiplin devam etmeni sağlar.

Tamam.
Konu sahibi istediğini yapabilir tavsiyemi veriyorum. Öyle PC oynamayı bırak arkadaşlarınla takıl demekle de karşındakinin utangaçlığını dindiremezsin haberin olsun.

Hocam motivasyon anlık enerji verir ve seni en dipe çeker birkaç saatin ardından istikrar önemli.

Olum benim dediğimi diyorsun o zaman bana niye karşı çıktın. İşine git 10 dakika geç kal da "günaydın patron" de sen. Motivasyon videoları izle ne bileyim burada insanlara saçma sapan tavsiye verme. Kanka bir YouTube hesabı aç oradan motivasyon videosu falan paylaş sosyal medyadaki dolandırıcılar azalmıştı hem.

Dostum yanlış kişiye yazmışsın. Ben senin dediklerine karşı çıkmadım :).

Motivasyon 1-2 saat seni gaza getirir etkisi bittikten sonra ot gibi kalıyorsun ortada. Dünya motivasyon videosu kadar kolay değil. Motivasyonu kendin yarat tanımadığın insanların seni motive etmesini bekleme. Motivasyon adı üstünde motivasyon. Önemli olan disiplin. Motivasyon başlamanı disiplin devam etmeni sağlar.
Bir şeyi öğrenmende yardımcı olabilir :) doğru motivasyon önemli.
Sadece motivasyonla da olacak iş değil utangaçlığın marifet olmadığını öğrenmeli insan :)

Sabaha karşı 5'te uyan. Yulaf ye ve soğuk duş al. Kanka cidden 'motivazyon' videolarının seni geliştirdiğine inanıyor musun?
Her motivasyon videosu aynı mı? Ya da, hepsi aynı olmak mı zorunda? O şekilde motivasyon yapan kendinden utansın, ben bir şey diyemem

Arkadaş olanı yazmış zaten. Katılıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı