15 yaşında kreatin ve toz kolajen kullanmak zararlı mıdır?

RainSedLy

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 5700x
Rx6900xt
32 gb ram
X570 anakart
850watt psu
1 tb m2 ssd
240mm sıvı soğutma
Bugün Bim'e Proteinocean'ın hem toz kolajen hem de kreatini gelmişti. İksini de aldım, bunları beraber kullanmak zararlı mıdır? Kreatini günde 3 gr alıyorum ve en az 3 - 3.5 litre su içmeye çalışıyorum. Toz kolajeni de 1 ölçek, yani yaklaşık 10 gr. alıyorum. 200ml su ile karıştırıp herhangi bir sağlık sıkıntısı olur mu acaba?

Bugün Bim'e Proteinocean'ın hem toz kolajen hem de kreatini gelmişti. İksini de aldım, bunları beraber kullanmak zararlı mıdır? Kreatini günde 3 gr alıyorum ve en az 3 - 3.5 litre su içmeye çalışıyorum. Toz kolajeni de 1 ölçek, yani yaklaşık 10 gr. alıyorum. 200ml su ile karıştırıp herhangi bir sağlık sıkıntısı olur mu acaba?
Yanlış bilmiyorsam kolajeni toz şeklinde falan almak etki etmiyor, çünkü sindirim sisteminde yapı taşlarına parçalanıyor, yinede emin değilim.

Yaşın daha çok genç, hem gelişme çağındasın. Bence alma.

Yanlış bilmiyorsam kolajeni toz şeklinde falan almak etki etmiyor, çünkü sindirim sisteminde yapı taşlarına parçalanıyor, yinede emin değilim.
Zaten kolojenden çok emin değilim kullanıp kullanmama konusunda ama sadece kreatin kullansam herhangi bir sağlık problemi olır mu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı