15 yaşında nerede çalışılır?

ibrahimsmaet

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, 15 yaşındayım. Lise 9'u bıraktım, hiç arkadaşım yoktu bir de dersler berbattı ve 24 saat evde kalıyorum. Dışarı çıkmıyorum, sadece 3 hafta berberde çalıştım ve kazandığım sadece 250 TL'ydi. Onu da kulaklık alarak harcadım ama kulaklık bozuk çıktı. Neyse, 15 yaşında çalışıp crack oyun indirmek istemiyorum, bunun için çalışmam lazım. Hem çalışıp en büyük hayalimi gerçekleştireceğim: ETS 2 ve bir direksiyon seti alacağım. 15 yaşında nerede çalışabilirim? Sadece içimi dökmek istedim.

Geleceğim yok galiba çünkü beceriksiz biriyim ama olsun, çalışmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamlar, 15 yaşındayım. Lise 9'u bıraktım, hiç arkadaşım yoktu bir de dersler berbattı ve 24 saat evde kalıyorum. Dışarı çıkmıyorum, sadece 3 hafta berberde çalıştım ve kazandığım sadece 250 TL'ydi. Onu da kulaklık alarak harcadım ama kulaklık bozuk çıktı. Neyse, 15 yaşında çalışıp crack oyun indirmek istemiyorum, bunun için çalışmam lazım. Hem çalışıp en büyük hayalimi gerçekleştireceğim: ETS 2 ve bir direksiyon seti alacağım. 15 yaşında nerede çalışabilirim? Sadece içimi dökmek istedim.

Garsonluk çok iyi bir seçim iyi para veriyorlar tabii asgeri ücret veren yer azdır ama yine de ayda eline bayağı para geçer güzel bir yer bulursan eğer asgari de verirler.

Hatta düğün salonlarına falan da sorup hafta sonları da düğünlerde cemiyetlerde garsonluk yaparsın 1 düğün başına 600TL civarı veriyorlar yarım günde. Tabii değişiklik gösterir.

en büyük hayalin ets 2 ve direksiyon seti almak mı?

Okular acılınca sanayiye gireceğim ciden ustalar sert mi?
serti geç. en ummadık yerde en ummadığın zorbalığı yaşarsın. hayatın kayar. kendine saygın varsa kendini seviyorsan bu yerlere düşme

Technopat Haberler

Geri
Yukarı