15 yaşında oturma odasında yatıyorum

Çocuğuna ait bir oda bile veremiyorsan ne diye çocuk yapıyorsunuz arkadaş diye sorarlar adama.

Bu yüzden herkesin çocuk sahibi olmasına karşıyım.
Yazacaktım ama konu sahibi üzülmesin diye yazmadım. Sonuna kadar haklısınız.
 
(Düzgün anlatamayabilirim özür dilerim.)

Arkadaşlar ben 15 yaşındayım oturma odasında kalıyorum. Bundan şikayetçi değilim.
Ama ailemde kim kavga ederse odamda yatıyor. Örneğin: 2 hafta önce annemle babam kavga etti. Babam odamda kaldı, 2 hafta önce ablamla abim kavga etti ablam odamda kaldı. Bende en sonda ablamla çok feci kavga ettim ve kovdum. Sonra annemle babam bana kızdı nedeni ise; "sanki gece yatıyorsunda odandan kovuyorsun" dediler. Evet tatil günlerinde gece uyumuyorum ve sonuçta odam yok ve oturma odasında uyuyorum. Gece 12'de odamdan çıkıyorlar sabah 12'de başımda son ses televizyon izliyorlar. Sesini kısın deyince saat 12 kalk diyorlar ya. Ben ister 3'de kalkarım ister 4'te yani çok saçma değil mi? Tamam hadi oturuyorsunuz bari sesini kısın. İnsan yatıyor sonuçta.
Ve demek istediğim;
Ailemde kim kavga ederse trip maksadıyla geliyor koltukta yatıyor ertesi gün tekrar tribini sonlandırıp tekrar yerinde yatıyor ya çok sinirleniyorum bağırmak istiyorum ama sonuçta büyüğüm yapamam bunu yazarken yazım yanlışı yapmış olduysam çok özür dilerim içimi dökmek istedim sadece.
Peki bana yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerek?
Kendi odaları olduğu halde karşısındakine trip atmak için benim odamda yatıyor.
Tamam 2-3 kere böyle şeyler olabilir ama bu sürekli oluyor.
Herkesi topla bi aile toplantısı yapın. O ne öyle hep havga hep kavga. Abin ablan sürekli kavga ediyorsa birbirine karışmasın. Annen ile babanda bir ortak noktasını bulsunlar. Yaptıklarınız beni olumsuz etkiliyor deyip yapmamalarını rica et.
 
Onlar senin odana sende huzur buldukları için geliyor olabilirler veya dediğin gibi sırf karşıdakine trip atmak için.
 

Geri
Yukarı