15 yaşında sanayide çalışılır mı?

sdfery

Hectopat
Katılım
5 Aralık 2020
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da göründüğü üzere 2023 yılında 15 yaşına gireceğim ve okulu sevemiyorum. Aslında gittiğim okul başarılı bir okul ama ben oradaki öğrenciler gibi başarılı olamadım ve ailem beni sanayiye vermek istiyor. Karasız kaldım açıkçası günlük 50 TL maaş veriyorlar sizce bu maaş günümüz ekonomisi için ve bir çocuk için yeterli mi? Ek olarak ise sanayide çalışmak zor mu? Mesai saatleri nasıl? Bunlar hakkında pek bir bilgim yok bilgi almak istiyorum.
 
Sanayiye gidince okuman gerektiğini anlıyorsun zaten benim üniversite hedefim yoktu meslek lisesi okuyordum stajımı sanayide yapıyordum saolsunlar üniversite kazanmama vesile oldular o kadar kötü davranıyolar ki milletin küfürlerine hakaretlerine tamam deyip durman gerekiyor kesinlikle pişman olursun.
 
Öncelikle selam kardeşim, senin yaşın tam olarak iş öğrenme yaşı. Sanayide işe başlaman ve giderek kendini geliştirmen çok iyi olacaktır. Sanayi işi asla bitmeyecek bir iş ve orada öğrendiklerin günlük hayatında bile işine yarayabilir. Eğer sanayide iş öğrenme ve çalışma hevesin olursa çoğu şeyi kolayca öğrenebilirsin bile, mesai saatlerine gelirsek onu çalışacağın yer belirler. Günlük 50₺ bu arada sanayiye yeni başlamış birine göre güzel bir miktar olacaktır. Zamanla işletme sahibi o miktarı illa ki arttıracaktır. "Sanayide çalışmak zor mu?" sorusuna yanıt olarak, hevesli ve hırslı bir şekilde çalışırsan zamanla alışacaksındır. İlk günler zor gelebilir ama hedefin bir yerlere gelmek olursa zamanla hızlı bir şekilde alışırsın. Tecrübe etmiş biri olarak söylemek istedim.
 

Geri
Yukarı