Sanayide çalışılır mı?

Çalışılır belki ama özellikle sanayide çoğu kişiyle iletişime falan geçme sohbetleri bayat ahmakların tekiler gideceksen iyi bir yere git yoksa mobbinge falan uğrayabilirsiniz.

Gideceğim yer tanıdık mobbing konusunda sıkıntı çekmem gibime geliyor dükkanda herkes kafa dengi denilebilecek durumda.

Küçüklüğümden beri sanayiye karşı bir hassaslığım var ve iş aradığım dönemde aklıma sanayiye girmek geldi. Biliyorum zorluğu var hiçbir yerde kolay para kazanılmıyor ama ben parasında değilim. Çalışıp usta olmak istiyorum yaşım 17 diyebilirsiniz sosyal hayatın olmayacak farkındayım bunun zaten fazla sosyal hayatım yok cevrem de yok ev iş kafasında biriyim sizin cevaplarınızı merak ediyorum?
Çalışılır. Zanaat öğrenirsin.

Sanayiden kastınız sadece eski arabalara bakılan 50 55 yaş dayıların sandalye atıp akşama kadar oturduğu bir yer ise doğrudur. Kendim bizzat mercedes yetkili servisinde çalıştım 1 yıl okul çıkışı sorun yoktu.
Yetkili servis ile sanayiyi bir mi tutuyorsunuz?

İş öğrenmek istiyorsanız sanayi birebirdir. Başta çok zorlanırsınız da usta olursanız da paraya para demezsiniz. Sanayi ustaları sadece kaput açmaya, en az 500 TL istiyor. Bu da iyimser rakamı.

İş öğrenmek istiyorsanız sanayi birebirdir. Başta çok zorlanırsınız da usta olursanız da paraya para demezsiniz. Sanayi ustaları sadece kaput açmaya, en az 500 TL istiyor. Bu da iyimser rakamı.

Hocam fazla parasına bakmıyorum zamanla geliştikçe para bir şekilde gelir benim derdim ustalaşmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı