15 yaşında sanayide çalışılır mı?

berk alemdarrs

Picopat
Daha fazla  
15 yaşındayım sınıfta kaldım bu sene okul okumayı pek düşünmüyorum, sanayide çalışmak geldi aklıma, peki mantıklı mı veya maaşı nasıl?
Ben tamir etmeyi seven birisiyim, ama ailem bu konuda katılmıyor. Ama tamir olsun spiral kaynak bu tarz işlere hakim biriyim. Yaparken de zevk alıyorum,
Ama Alacağım para ne kadar, para çalıştığıma değecek mi, onu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
15 yaşındayım sınıfta kaldım bu sene okul okumayı pek düşünmüyorum, sanayide çalışmak geldi aklıma, peki mantıklı mı veya maaşı nasıl?
Ben tamir etmeyi seven birisiyim, ama ailem bu konuda katılmıyor. Ama tamir olsun spiral kaynak bu tarz işlere hakim biriyim. Yaparken de zevk alıyorum,
Ama alacağım para ne kadar, para çalıştığıma değecek mi, onu düşünüyorum.

Ben her yaz çalışıyorum çok da iyi para alıyorum bu işlere alışkınsan, bünyen güçlüyse durma git derim.

18'e kadar hakkın verilmez, ezilirsin ama iş öğrenirsin. Okumayacaksan -ki okuyanların yüzde 99.9'undan daha fazla para kazanıyorlar- yapılabilir bir iş. Zor, ama maddi açıdan rahat edersin.

Ama Alacağım para ne kadar, para çalıştığıma değecek mi, onu düşünüyorum.
Dostum sanayide kendi dükkyanımız vardı bünyen dayanıklıysa çalışmayı düşüne bilirsin ustalar sana çok bağırıp çağırıcak hepsi yapmıyor ama ben bağırmıyan usta görmedim eğer bunlara dayanabiliryorsan çalış derim elinde bir mesleğin olur para konusunu bilmiyorum

Giriceksen erken girmelisin bu tarz işlere. Senin yaşında ben olsam ben girerdim. Yalnız rastgele bir yere mi giricen, yetiştirmek üzere adam arayan bir yere mi onu anlamadım.

Giriceksen erken girmelisin bu tarz işlere. Senin yaşında ben olsam ben girerdim. Yalnız rastgele bir yere mi giricen, yetiştirmek üzere adam arayan bir yere mi onu anlamadım.

Ben bu tarz işte kendimi iyice gelişmek istiyorum.

Dostum sanayide kendi dükkyanımız vardı bünyen dayanıklıysa çalışmayı düşüne bilirsin ustalar sana çok bağırıp çağırıcak hepsi yapmıyor ama ben bağırmıyan usta görmedim eğer bunlara dayanabiliryorsan çalış derim elinde bir mesleğin olur para konusunu bilmiyorum
ben dayanıklıyım o yüzden ordan sıkıntım yok sadece para konusunu düşünüyorum

Ama alacağım para ne kadar, para çalıştığıma değecek mi, onu düşünüyorum.

Oto sanayiden bahsediyorsun sanırım. Erken yaşta başlayıp işi iyi kavrarsan insanların üniversite okuduğu yaşta araba alacak para bile biriktirirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı