15 yaşında spor salonuna gidilir mi?

mehmet12s

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 15 yaşına girmeme çok az kaldı ve bileklerim kollarım ince kalıyor arkadaşlarıma karşı. Spor salonuna kendimi güçlendirmem gerekiyor 1.65 kadar boyum var (daha fazla olabilr) 53 kilo falanım o civarlarda. Spor salonuna alırlar mı kilodan dolayı 1 ayda az da olsa kaslarım olur mu?

Merhaba arkadaşlar 15 yaşına girmeme çok az kaldı ve bileklerim kollarım ince kalıyor arkadaşlarıma karşı. Spor salonuna kendimi güçlendirmem gerekiyor 1.65 kadar boyum var (daha fazla olabilr) 53 kilo falanım o civarlarda. Spor salonuna alırlar mı kilodan dolayı 1 ayda az da olsa kaslarım olur mu?

Senin yaşlarında spora başlamıstım boyum senin gibiydi fazla uzamadım belki genetiğim böyle olabilir bilmiyorum gym yerine sinav mekik ve barfixs yaparakta güçlenebilirsin farklı bir dövüş sporuda senin için iyi olabilir.

1 ayda yemene içmene dikkat et antrenmanlarda sağa sola bakma tek odağını kendin yaparsan gelişim diyemesek de şekillenme görürsün. Kolunu sıkınca arka kolun, bicepslerin, göğüslerin, karın kasların, bacaklarında kaslar hizalanır. 1 ayın zaten 1,5-2 haftası hamlıkların geçmesini beklemekle geçiyor. O yüzden yukarıdakilerin de dediği gibi 1 aylık değil 1 yıllık olarak hayal et, 10 yıllık olarak hayal et. Hedeflerini yüksek tut. Az da çabalasan çok çabala. Çoklar azlardan oluşur derler. Ayrıca boyun kısa olduğu için senin alacağın 5 kilo 180 boyundaki adamın alacağı 5 kilodan daha fazla belli olacak. O yüzden sen vücut istiyorsan uzun insanlara göre çok daha hızlı şekillenebilirsin. Sadece disiplini bozma. Bugün antrenmana gitmiyorum ya falan deme. Zinciri koparırsan aşağı düşersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı