Jkeaasd Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 153 22 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar 15 yaşındayım boyum 165,166 civarı. Kilom 62, normal düşünüyorum. Fitness başlamak istiyorum. Boyum uzar mı? Boy uzaması durur mu? Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar 15 yaşındayım boyum 165,166 civarı. Kilom 62, normal düşünüyorum. Fitness başlamak istiyorum. Boyum uzar mı? Boy uzaması durur mu? Yardımcı olur musunuz?
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 991 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #2 Ben pek anlamam ama sporun yanlış yapılmadığı sürece nasıl bir zararı olabilir ki?
6icloud Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 327 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #3 Olmaz daha genciz 35 yaşından sonra vucüt hiç spor yapmadıysa hantallaşır
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #4 Düzgün bir yere gitmen yeterli olur, hareketleri adam akıllı gösterirler. Spor, sağlıklı beslenme ve sağlıklı uyku hormonları etkiliyor dolayısı ile boyuna etki ediyor yani uzun dönemde boyun uzayabilir demek doğru olur.
Düzgün bir yere gitmen yeterli olur, hareketleri adam akıllı gösterirler. Spor, sağlıklı beslenme ve sağlıklı uyku hormonları etkiliyor dolayısı ile boyuna etki ediyor yani uzun dönemde boyun uzayabilir demek doğru olur.
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #5 Yüksek ağırlıklar kaldırmadığın sürece boy uzamasına etki etmiyor diye biliyorum. Aksine faydası bile olabilir.
Yüksek ağırlıklar kaldırmadığın sürece boy uzamasına etki etmiyor diye biliyorum. Aksine faydası bile olabilir.
Jkeaasd Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 153 23 Mayıs 2022 #6 Neixtro dedi: Yüksek ağırlıklar kaldırmadığın sürece boy uzamasına etki etmiyor diye biliyorum. Aksine faydası bile olabilir. Genişletmek için tıkla... kaç kg ağırlığında olması lazım?
Neixtro dedi: Yüksek ağırlıklar kaldırmadığın sürece boy uzamasına etki etmiyor diye biliyorum. Aksine faydası bile olabilir. Genişletmek için tıkla... kaç kg ağırlığında olması lazım?
PatrickBateman Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Çözümler 6 23 Mayıs 2022 #7 Saçma kilolarla saçma şeyler denemezsen hiçbir sorun olmaz yararı olur.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 23 Mayıs 2022 #8 PatrickBateman dedi: Saçma kilolarla saçma şeyler denemezsen hiçbir sorun olmaz yararı olur. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, sakın oradaki kişilerin gazıyla ağır yük kaldırma. Sonun hastanede biter.
PatrickBateman dedi: Saçma kilolarla saçma şeyler denemezsen hiçbir sorun olmaz yararı olur. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, sakın oradaki kişilerin gazıyla ağır yük kaldırma. Sonun hastanede biter.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.614 Çözümler 35 23 Mayıs 2022 #9 Jkeaasd dedi: Kaç kg ağırlığında olması lazım? Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın söylediğimi lütfen ama siz yeni başlayacağınız için kaldıracağınız kilolar boyunuza bir etki etmesi zor. Zaten 15 olmuşsunuz, eğer düzgün bir programla çalışırsanız bir zararı olmaz.
Jkeaasd dedi: Kaç kg ağırlığında olması lazım? Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın söylediğimi lütfen ama siz yeni başlayacağınız için kaldıracağınız kilolar boyunuza bir etki etmesi zor. Zaten 15 olmuşsunuz, eğer düzgün bir programla çalışırsanız bir zararı olmaz.