15 yaşında yüze jilet vurmak

İlerde zaten mecbur vuracaksın şimdilik gerek yok.

Jilet vurursan daha kalın çıkar. Yüksek ihtimalle ergenlik çağında olduğunla alakalı normaldir merak etme.

Herkes ne kadar bilgiliymiş be. Yok kalınlaşır yok sertleşir, 12-13 yaşındaymış gibi konuşuyorsunuz. Bilimsel yaklaşıyorum öyle bir şey yok arkadaşlar, jilet kalınlaştırmaz ya da sertleştirmez kılınızı.

Eğer çok çıkıyorsa, seni rahatsız ediyorsa vur jileti kardeşim. Ben de 15'imde başladım tıraş olmaya, bana da dediler pişman olursun, mağara adamına dönersin vesaire vesaire. Pişman da değilim, mağara adamına falan da dönmedim, 18 yaşındayım.

Jileti ben de tavsiye etmem.
Çünkü resmimden göreceğin üzere bayağı gür bir sakalım var ve boyun taraflarım ters çıkıyor 10 yıldır hiç jilet kullanmıyorum. Hep makine gittikçe de yumuşuyor. Sakal eskiden fırça gibiydi. Tavsiyeye dikkat bence.

Kılın yapısına göre her insanda değişir ben jiletle alıyorum insanlar sanki hiç sakalım çıkmıyor sanıyor biraz uzatmaya kalksam ilk başta sert çıkıyor sonra yumuşuyor uzadıkça sert çıkması gibi bir efsane olmasının nedeni kökten direkt jiletle aldığında dik bir şekilde çıkmamasından dolayı yani sertleştirme veya gürleştirme yapması tamamen hikaye. Geninde varsa böyle bir şey her türlü çıkıyor yumuşak çıkması durumu varsa senelerdir 3-4 günde bir jilet vuran benim gibi yumuşak çıkar.

Kersinlikle jilet vurmayın. Eğer askere giderseniz zaten zorunda kalacaksanız. Her şeyin zamanı var. Jilet sertleştiriyor devamlı kullanılınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…