20 yaşına doğru düşünebilirsiniz bence, o yaşta sakalınız sertleşmeye başlar.Herkese teşekkürler arkadaşlar. Bir süre daha makine kullanacağım anlaşılan.
Bence 17-18 başla geç.Herkese teşekkürler arkadaşlar. Bir süre daha makine kullanacağım anlaşılan.
Arkadaşlar yaşım 15 fakat yüzümde sakal çıkıyor. Daha çok tüyümsü bir sakal yumuşak. Bu zamana kadar hep makine ile aldım ama makine tamamen sıfırlamıyor. Ailem bu yaşta jilet vurma diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar yaşım 15 fakat yüzümde sakal çıkıyor. Daha çok tüyümsü bir sakal yumuşak. Bu zamana kadar hep makine ile aldım ama makine tamamen sıfırlamıyor. Ailem bu yaşta jilet vurma diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Sivilce yapıyormu peki kanka14 yaşındayım. 6 aydır jiletle alıyorum. İlk başlarda tüy halinde çıkıyordu ve makine ile alıyordum ve ona rağmen sertleşti. Şimdi makine almıyor, alsa bile sinekkaydı gibi alamıyor. Jiletle devam ediyorum.
Aksine sivilcelerim azaldı.Sivilce yapıyormu peki kanka
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.