15 yaşında yüze jilet vurmak

Arkadaşlar yaşım 15 fakat yüzümde sakal çıkıyor. Daha çok tüyümsü bir sakal yumuşak. Bu zamana kadar hep makine ile aldım ama makine tamamen sıfırlamıyor. Ailem bu yaşta jilet vurma diyor. Sizce ne yapmalıyım?

Ya boş ver sakal erkekliktir.

Arkadaşlar yaşım 15 fakat yüzümde sakal çıkıyor. Daha çok tüyümsü bir sakal yumuşak. Bu zamana kadar hep makine ile aldım ama makine tamamen sıfırlamıyor. Ailem bu yaşta jilet vurma diyor. Sizce ne yapmalıyım?

Ben 16 yaşındayım bende de var aynı şekilde sakaldakileri faul kısımlarındakileri aldırdım makineyle sert çıktı fakat bıyık kısmını almıyorum ciddi derecede sert çıkar hem de sivilce çok olur.

14 yaşındayım. 6 aydır jiletle alıyorum. İlk başlarda tüy halinde çıkıyordu ve makine ile alıyordum ve ona rağmen sertleşti. Şimdi makine almıyor, alsa bile sinekkaydı gibi alamıyor. Jiletle devam ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı