Yine konuda şehir efsaneleri dönüyor.
Herkes ne kadar bilgiliymiş be. Yok kalınlaşır yok sertleşir, 12-13 yaşındaymış gibi konuşuyorsunuz. Bilimsel yaklaşıyorum öyle bir şey yok arkadaşlar, jilet kalınlaştırmaz ya da sertleştirmez kılınızı.
Eğer çok çıkıyorsa, seni rahatsız ediyorsa vur jileti kardeşim. Ben de 15'imde başladım tıraş olmaya, bana da dediler pişman olursun, mağara adamına dönersin vesaire vesaire. Pişman da değilim, mağara adamına falan da dönmedim, 18 yaşındayım.
Ben 20 yaşındayım hala makine ile alıyorum askerde de makine olursa jilete vurmam.Arkadaşlar yaşım 15 fakat yüzümde sakal çıkıyor. Daha çok tüyümsü bir sakal yumuşak. Bu zamana kadar hep makine ile aldım ama makine tamamen sıfırlamıyor. Ailem bu yaşta jilet vurma diyor. Sizce ne yapmalıyım?
vurmanı tavsiye etmem sonra sakalların çok sertleşirArkadaşlar yaşım 15 fakat yüzümde sakal çıkıyor. Daha çok tüyümsü bir sakal yumuşak. Bu zamana kadar hep makine ile aldım ama makine tamamen sıfırlamıyor. Ailem bu yaşta jilet vurma diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.