15 yaşındaki biri nefes alamadığı için ameliyat olabilir mi?

panzerrq

Decapat
Daha fazla  
Öncelikler iyi sosyaller bundan 2 aya önce doktora bu şikayetle gittim ve burnumdaki kemikte eğrilik olduğunu söyledi ancak 18 yaşından önce ameliyat olması mantıklı değil gelişme çağı dedi. Ancak ben artık dayanamıyorum bir burun spreyi verdi ancak maksimum 1 saat işe yarıyor ve 1 haftada bitiyor kullanmadığım zaman boğuluyormuş gibi hissediyorum 18 yaşından önce ameliyat olamaz mıyım?

Son düzenleme:
Burun spreyine bağımlı hale gelmişsiniz hocam. Ameliyat için diyebileceğim bir şey yok ama sosyal medyada görmüştüm, genelde sporcular kullanıyormuş. Burun bandı ama iki ucunda da mıknatıs var, taktığınız zaman burun deliklerinizi açıyor. Ondan kullanmayı denediniz mi?

Burun spreyine bağımlı hale gelmişsiniz hocam. Ameliyat için diyebileceğim bir şey yok ama sosyal medyada görmüştüm, genelde sporcular kullanıyormuş. Burun bandı ama iki ucunda da mıknatıs var, taktığınız zaman burun deliklerinizi açıyor. ondan kullanmayı denediniz mi?

Daha önce hiç denemedim ama bir arkadaşımda görmüştüm denenebilir.

Nazal septum deviasyonu. Aynısı bende var 19 yaşındayım hala ameliyat olmadım. Burun spreyi konusuna gelince burun spreyi sizin nefesinizi kısıtlıyor olabilir. Bir kaç gün kullanmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı