Alındı 150-200 TL civarı ekran kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
150 TL r7 240 dan daha performanslı. O attığın HD 7730 GDDR3.

Şansa bak, ekran kartı satılmış. R7 240'dan güçlü ekran kartı arıyorum beyler ve varsa da bayanlar.

Ne kadara ? R7 240'dan güçlü mü ?

Bir de bu linkteki iyi mi ?
HD7730 2GB - Powercolor Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 450123757

Şahsen o ilanı birkaç gündür takip ediyorum.

Satıcı tuhaf birisidir ki geçen gün o ekranın ilanını 100TL den açmıştı. Ben de takibe aldım belki indirim olur diye. Geçen gün 90TL'ye düşürmüştü. Adama mesaj olarak 100TL'ye getli açın alayım dediğimde 100TL ver gel elden vereyim dedi. Elden alma imkanım olsa neden 100TL vereyim ki dediğimde saçma saçma cevaplar verdi kendisi. Şimdi de fiyatı 130TL ye çıkartmış.

Şahsen o kişiden ürün alınmaması en mantıklısı olacaktır.

Kartın fiyatı güzel tabi GTX460 lar arasında performansı en düşük olan modellerden birisidir.

Lakin fiyatına göre alınabilecek bir kart ama resimlerde gözlemlediğim kadarıyla etiketlerinde ufaktan sararma var gibi. Tabi gerçekte incelemeden kesin birşey denemez ama sanki ısıl işlem görmüşe benziyor. Yerinde test etmeden alınmaması gerekir.

Kartın fiyatı güzel tabi GTX460 lar arasında performansı en düşük olan modellerden birisidir.

Lakin fiyatına göre alınabilecek bir kart ama resimlerde gözlemlediğim kadarıyla etiketlerinde ufaktan sararma var gibi. Tabi gerçekte incelemeden kesin birşey denemez ama sanki ısıl işlem görmüşe benziyor. Yerinde test etmeden alınmaması gerekir.

Haklı. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama elden görmeden, denemeden almayın.

Haklı. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama elden görmeden, denemeden almayın.
Osmaniye'deyim.

Bana böyle GTA V'yi 1366x768 veya 1280x720 çözünürlükte düşük veya orta ayarlarda 60 FPS açsın yeter diyeceğim ekran kartı denir mi GTX 460 için ?

Güncel hala arıyorum.

Güncel R7 240 veya HD 6570 arıyorum.

Osmaniye'deyim.

Bana böyle GTA V'yi 1366x768 veya 1280x720 çözünürlükte düşük veya orta ayarlarda 60 FPS açsın yeter diyeceğim ekran kartı denir mi GTX 460 için ?

Güncel hala arıyorum.

Güncel R7 240 veya HD 6570 arıyorum.

R7 250 veya HD 6850 gibi bir kart düşünüyordunuz bence 240 seviyesine mümkün olduğunca inmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı