150 - 200 TL SSD Tavsiyesi

caliskan_seyfo

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar adım adım pc upgrade yapıyorum. En son VS650 aldım. Ekran kartı, anakart, ram ve işlemciyi en son alacağım. Şimdi SSD almaya karar verdim. Eski HDD sesinden bıktım, usandım. Abim yazın üniversiteye giderse laptop alacak ve laptopa takacağız SSD'yi. 150 - 200 TL gibi bir bütçem var 170 - 180 TL olması tercihimdir. Teşekkürler.

--- Güncelleme ---

Sandisk 128Gb Ultra Plus Sata 3.0 Ssd (Okuma 530Mb / Yazma 290Mb) - Vatan Bilgisayar - 159 TL'ye düşmüş.

Kingston 120Gb V300 Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma Hizi 450Mb / Yazma Hizi 450Mb) - Vatan Bilgisayar - 179 TL. Yazma hızı daha yüksek.

Yukarıda verdiklerinden Kingston daha çok iş görür.Fakat Samsung SSD bakımından fiyat ve kalite olarak gerçekten güzel.İndirime girmiş güzel bir Samsung SSD bulursan almanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar şu anda Sata II'de kullanacağım. O fiyat aralığındaki en iyi ürünü istiyorum. Her anlamda...

Sandisk hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Fiyatı düşmüş. En ucuzu o.

Arkadaşlar büyük ihtimalle Samsung Evo alacağım. Ama Hyper 3K var. Ben en performanslısını istiyorum. Test sonuçları atabilir misiniz ? Kesinlikle güven sorunum yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı