150 - 200 TL SSD Tavsiyesi

Baktım arkadaşlar. Fiyat aralığındaki tüm SSD modellerni karşılaştırmalarında Samsung tokatlamış gibi. :D Samsung alacağım. Teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Benim Evo'nuın verdiği değerler. Bunlara ulaşılmaz ama olsun. :D

Arkadaşlar adım adım pc upgrade yapıyorum. En son VS650 aldım. Ekran kartı, anakart, ram ve işlemciyi en son alacağım. Şimdi SSD almaya karar verdim. Eski HDD sesinden bıktım, usandım. Abim yazın üniversiteye giderse laptop alacak ve laptopa takacağız SSD'yi. 150 - 200 TL gibi bir bütçem var 170 - 180 TL olması tercihimdir. Teşekkürler.

--- Güncelleme ---

Sandisk 128Gb Ultra Plus Sata 3.0 Ssd (Okuma 530Mb / Yazma 290Mb) - Vatan Bilgisayar - 159 TL'ye düşmüş.

Kingston 120Gb V300 Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma Hizi 450Mb / Yazma Hizi 450Mb) - Vatan Bilgisayar - 179 TL. Yazma hızı daha yüksek.
İntel al rahat et ben aldım çok güzel şimdi de satıyorum 80 gb çok uygun fiyata satışa çıkardım gitti gidiyorda bakabilir sin satmamın nedeni 240 Gb alacağım içindir ürünü beğenmeme gibi bişey yok ürün gerçekten çok hızlı laptop 8 saniyede hazır olda bekliyor seni

İntel al rahat et ben aldım çok güzel şimdi de satıyorum 80 gb çok uygun fiyata satışa çıkardım gitti gidiyorda bakabilir sin satmamın nedeni 240 Gb alacağım içindir ürünü beğenmeme gibi bişey yok ürün gerçekten çok hızlı laptop 8 saniyede hazır olda bekliyor seni
Sıfır almayı düşünüyorum. Sonradan laptopa takılacağıiçin boyut olarak büyük olmaası gerekiyor. Biraz daha para biriktirip 240GB Samsung 840 Evo alacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı