Arkadaşlar benim 150 Mbps internetim var, internet alt yapım da 1000 Mbps'ye kadar destekliyor. Fakat indirme hızım 40 Mbps, internet Speedtest hızı da 70-80 arası gözüküyor. Var mı bunun bir çaresi? Modemden olabilir mi?
Modemden olduğunu zannetmiyorum. Müşteri hizmetlerine sordunuz mu?Arkadaşlar benim 150 Mbps internetim var, internet alt yapım da 1000 Mbps'ye kadar destekliyor. Fakat indirme hızım 40 Mbps, internet Speedtest hızı da 70-80 arası gözüküyor. Var mı bunun bir çaresi? Modemden olabilir mi?
Arkadaşlar benim 150 Mbps internetim var, internet alt yapım da 1000 Mbps'ye kadar destekliyor. Fakat indirme hızım 40 Mbps, internet Speedtest hızı da 70-80 arası gözüküyor. Var mı bunun bir çaresi? Modemden olabilir mi?
Hayır sormadımModemden olduğunu zannetmiyorum. Müşteri hizmetlerine sordunuz mu?
6 yıllık falan ama 150 Mbps'yi destekliyor görünüyorHocam modeminiz ne kadar eski?
Benim 7 yıllık modemim bile 350 MBPS'ye kadar destekliyordu sanırsam. Şimdi VDSL 100 MBPS'den fazlasını desteklemiyor diye biliyorum. Fiber kullandığınızı varsayarak, fiber modemlerin de yüksek hızları desteklediğini düşünerek, sorunun sağlayıcıyla alakalı olabileceği kanısına vardım. Yine de modeminizin markası nedir?Hayır sormadım
Kablolu da buKablosuz bağlanıyosun sanırım. Kablolu dener misin?
Huawei HG253sBenim 7 yıllık modemim bile 350 MBPS'ye kadar destekliyordu sanırsam. Şimdi VDSL 100 MBPS'den fazlasını desteklemiyor diye biliyorum. Fiber kullandığınızı varsayarak, fiber modemlerin de yüksek hızları desteklediğini düşünerek, sorunun sağlayıcıyla alakalı olabileceği kanısına vardım. Yine de modeminizin markası nedir?
Dediğim gibi müşteri hizmetlerinden çözüm arayabilirsiniz. İllaki yardımcı olurlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.