Üzerine çok az daha ekleyip Logitech G102 en mantıklısı olacaktır. (dikkat G203 modeli daha iyi gibi görünse de sensör olarak G102 mercury sensör ile kalitede daha öndedir)
Everest, Philips gibi "segment bilgisayar"ın üzerine marka basılmış ne idiği belirsiz Çin ürünlerine yaklaşma bile.
@244765 neden üzgün attın dostum, katılmadığın bir durum mu var?
İşte orada yanılıyorsun. Evet aynı mouse olarak lanse edilseler de aynı değiller. G203 sonradan RGB renkli olmasyıla öne çıkan bir modeldi ama g102 prodigy yenilenerek g102 lightsync adıyla RGB ışıklandırmayla geldi.Hocam G102 ile 203 aynı mouse zaten Prodigy ve Lightsync olarak 2'ye ayrılıyor.
İşte orada yanılıyorsun. Evet aynı mouse olarak lanse edilseler de aynı değiller. G203 sonradan RGB renkli olmasyıla öne çıkan bir modeldi ama G102 yenilenerek RGB ışıklandırmayla geldi.
Fakat ne gariptir ki G203 RGB olmasına rağmen G102 modeliyle aynı fiyattı çünkü kullanılan sensörün kalitesi bir tık düşürülmüştü. Etrafta sürekli lift off distance problemi konuşuluyordu.
Ancak G102 modelinde ise mercury adlı bir sensör vardı ki çok nadir problem görülüyordu. Günümüzde ise çoğu G203 modelinde kalitesiz olan sensör kullanılıyor bu nedenle aynı gibi gözükse de G102 daha iyi bir modeldir.
(Örneğin Çin pazarında G304 Avrupa pazarında G305 gibi değil)
Omen 400 pmw3325 sensör kullanıyor. 100 IPS 20G hızlanması var.Peki omen 400 alınır mı
Hah ! Demek burda da konusu varmışÖğrendiğim iyi oldu. Benim bildiğim G102 ve 203 aynı.
G102 ve G203 Lightsync modellerde mercury sensör kullanılmıyor
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...www.technopat.net
Omen 400 PMW3325 sensör kullanıyor. 100 IPS 20G hızlanması var.
G102 ise Logitech üretimi mercury kullanıyor 200IPS 20G hızlanması var.
Eğer oyun işini ciddiye alıyorsanız G102 daha önde bir model. Ama elime ortopedik gelsin cuk otursun diyorsanız Omen 400 tercih edebilirsiniz.
Hah! Demek burada da konusu varmış. Reddit'te çok tartışılmıştı bu konu. Türkçe bir kaynağa dökülmesi iyi olmuş.