150 TL işlemci önerisi

padman

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, şu anki işlemcim Core 2 Quad Q8300 ve ekran kartım g210. ekran kartımı R7 240 olarak yükselteceğim. Fiyat performansı bir ekran kartıymış işlemcimi de yükseltmek istiyorum. Bana işlemci önerir misiniz? CS:GO, The Forest, Valorant, GTA 5 rahatlıkla oynatacak 60 70 FPS sabit almasınız istiyorum. 4 GB RAM'i 8'ya da 6 GB yapacağım, 300W PSU var, anakartım IPIEL-LA3.
150TL'lik bir şey olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, şu anki işlemcim Core 2 Quad Q8300 ve ekran kartım g210. ekran kartımı R7 240 olarak yükselteceğim. Fiyat performansı bir ekran kartıymış işlemcimi de yükseltmek istiyorum. Bana işlemci önerir misiniz? CS:GO, The Forest, Valorant, GTA 5 rahatlıkla oynatacak 60 70 FPS sabit almasınız istiyorum. 4 GB RAM'i 8'ya da 6 GB yapacağım, 300W PSU var, anakartım IPIEL-LA3.
150TL'lik bir şey olursa iyi olur.
Ekran kartı için ne kadar bütçeniz var?

Bu işlemci ile PUBG oynayan bazı aklı selim insanlar var YouTube'da
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu nasıl mümkün olabiliyor hocam? 😄
Darboğazı hafifletmek adına grafik ayarlarını da yükseltmiş olmalılar. O işlemcinin bunu yapabilmesi büyük başarı.

Bu nasıl mümkün olabiliyor hocam? 😄
Darboğazı hafifletmek adına grafik ayarlarını da yükseltmiş olmalılar. O işlemcinin bunu yapabilmesi büyük başarı.
Hocam bu işlemci çok iyi overclock oluyor. Orada stok kullanmışlar neredeyse.
bende arıyorumda bu işlemciden biraz daha iyi bir işlemcide benim için önerir misiniz? 250-300 tllik
Amazon.com: Intel - Xeon 3.16GHz/12M/1333 LGA771 (X5460) Quad Core CPU - SLANP: Computers & Accessories hocam malesef amazonda var o da çok pahalı ikinci el bakmamı ister misiniz?
Hocam bu işlemci çok iyi overclock oluyor. Orada stok kullanmışlar neredeyse.

Amazon.com: Intel - Xeon 3.16GHz/12M/1333 LGA771 (X5460) Quad Core CPU - SLANP: Computers & Accessories hocam malesef amazonda var o da çok pahalı ikinci el bakmamı ister misiniz?
Intel X 5460 Işlemci +Led Overlock Soğutucu - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 887109604 ikinci elde buldum hocam GeT açıyorsa alabilirsiniz. Ne kadar temiz onu bilemem ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı