150 TL Membran klavye önerisi

Terrific

Hectopat
Merhabalar,
Max 150 TL bütçe klavye arıyorum. Araştırıyorum fakat belli modeller dışına çıkamadım. Anti-ghosting, ışık geçiren tuşlar ve yüksek tepkime süresi aradığım özellikler. Bunlar dışında varsa önerileriniz paylaşabilirseniz sevinirim. Rampage önerilmiyor sanırım ama hiç sıkıntısız modeli yok bu fiyat bandında? Yada farklı markaların.

---Türkçe bazı harfler yok ve tuşlar ışık geçirmiyor. Herkes önermiş.
Gamenote KB487L Kablolu RGB Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri

---Eski bir model sanırım kullananlar aydınlatabilirse sevinirim. Genel olarak güzele benziyor, tuşları küçük yazmışlar yorumlarda. Tuşları siliniyor mu kısa zamanda?
Inca IKG-447 Lapetos Silent Software Usb Kablolu Makro Gaming Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri

---Bu model standart diğer markalarda da var. Farkı 3 farklı ışık seti modu var. Türkçe bazı harfler yok, tuşlar ışık geçirmiyor.

---

---

2.5 senedir falan kullanıyorum çok defa vurdum, fırlattım hiç bir şey olmadı sapasağlam. Kesinlikle öneririm bu fiyat bandında.

Gidip Rampage gibi markalara bulaşmayın. GXT 830'da yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 3 tuşa kadar destekliyordu anti-ghosting olarak. En son 1 ay önce falan kullanmıştım yanlış olabilir fakat ikisi de çok güzel klavyeler fiyatına göre.

6 tuş yazıyor attığınız gtx 830 modelinde. INCA IKG-447 lapetos hakkında bilginiz var mı peki ?
Gamenote KB487L Kablolu RGB Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri bu modelin xtrike marka adı altında aynı klavyesi var o nasıldır peki?
Ne güzel işte daha iyi bir özellik öyle değil mi ? İnca hakkında bilgim yok fakat ürünleri kalitesiz ve dayanıksız oluyor. Xtrike adlı markayı hiç duymadım ve pek güvenilir olduğunu da sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı