Sebebi nedir?
Hmmmm, bir düşüneyim.
Berbat kalite ve müşteri hizmetleri olabilir mi?
Sebebi nedir?
Bence gayet güzel, zira ben Rampage SN-R71 PRO kullanıyorum ve gayet iyi;Hmmmm, bir düşüneyim.
Berbat kalite ve müşteri hizmetleri olabilir mi?
Benim kullandığım mouse'u tercih edebilirsin. Kesinlikle f/p rampage smx r44Merhaba arkadaşlar. Bana 150 TL civarı fiyatı olan mouse önerebilir misiniz? Hem ders hem oyun için kullanacağım. Açıkçası Bloody'e sıcak bakıyorum çünkü bir önceki Mouse'um Bloody A90 idi ve 4 sene götürdü hâla götürüyor fakat Mouse'umu kardeşim aldı. Amazon'dan baktığımda o fiyatta Bloody Mouse'ler var fakat nasıllar bilmiyorum. A90 tipi bir mouse istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı fiyat aralığında Bloody ve Logitech gibi markalar var. Normalde direkt olarak Rampage alınmaz demem ancak daha iyi seçenekler var.Sebebi nedir?
Yani ben bunu kullandığım için dedim diğerleri nasıldır bilmem?Aynı fiyat aralığında Bloody ve Logitech gibi markalar var. Normalde direkt olarak Rampage alınmaz demem ancak daha iyi seçenekler var.
Tabii ki düşüncenizi ve deneyiminizi paylaşmanız harika bir şey. Ancak yukarıda da dediğim gibi daha iyi seçenekler var iken onlar seçilmeli.Yani ben bunu kullandığım için dedim diğerleri nasıldır bilmem?
Peki neden Rampage markasına soğuk, Logitech markasına daha sıcak bakıyorsunuz?Tabii ki düşüncenizi ve deneyiminizi paylaşmanız harika bir şey. Ancak yukarıda da dediğim gibi daha iyi seçenekler var iken onlar seçilmeli.
Aksine soğuk bakmıyorum daha alt bütçelerde alınabilir modelleri var. Ancak Logitech markası servis ağı vs konusunda kendini kanıtlamış bir marka. Ayrıca G203 modelini kendim de kullandığım ve memnun olduğum için tavsiye ediyorum.Peki neden Rampage markasına soğuk, Logitech markasına daha sıcak bakıyorsunuz?
Aksine soğuk bakmıyorum daha alt bütçelerde alınabilir modelleri var. Ancak Logitech markası servis ağı vs konusunda kendini kanıtlamış bir marka. Ayrıca G203 modelini kendim de kullandığım ve memnun olduğum için tavsiye ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.