Takılma mı? Abi ne anlatıyorsun, forumda öyle bir algı var ki, G102 ve G203'de kullanılan sensörler sanki çin malı fare sensörü. Nasıl bir algı abi bu? Herkes bu 2 mouse'u kötülüyor, nerede takılmış? Sanki 20 liralık dandik mouse sensörü var he.
Takılma mı? Abi ne anlatıyorsun, forumda öyle bir algı var ki, G102 ve G203'de kullanılan sensörler sanki Çin malı fare sensörü. Nasıl bir algı abi bu?
Ya arkadaşlar, biz bu farelere rezil, çöp, atık, cehenneme kadar yolu var demedik zaten. Bu fareler kötü değil, 200IPS. Sadece Mercury yok diyorlar dedik, ne bu hiddet?
Ya arkadaşlar, biz bu farelere rezil, çöp, atık, cehenneme kadar yolu var demedik zaten. Bu fareler kötü değil, 200IPS. Sadece Mercury yok diyorlar dedik, ne bu hiddet?
Valla hocam siz atmadıysanız bile forumda algı var, yalansa yalan deyin. Herkes gömüyor bu mouseları, sensörü daha kaliteli olabilir. Ama sanki forumdaki herkes e-sporcu, yok işte aman efendim sensörü çöp aman efendim sensörü eski. Gördükçe triggerlanıyorum, sanki FPL'de oynuyor. Ve ayrıca her şey sensörden ibaretse direk MX518 önerelim. Saçma olur değil mi? Normal bir kullanıcı için cazibe de önemlidir, çok kibar mouselar.