150 TL Mouse Önerisi

Fare tutuş şeklim değişiyor ama genelde ''Palm'' ve ''Claw'' şekilleri ile tutuyorum. Elim orta boyutlu. Ergonomik ve simetrik arasındaki farkları bilmiyorum yardımcı olamayacağım. Ayrıyetten mouse ve mousepad alacağım toplam 190 TL olacak üstünü geçemem.
Simetrik iki el ile kullanıma uygundur ergonomik ise sadece sağ veya sadece sol ile kullanıma uygundur. Orta/küçük el için en iyi fiyat performans oranı g102e ait. Ama 190tl ye hem fare hem mouse pad bulmanız biraz zor olacaktır. Benim fikrimi sorarsanız mouse pade şimdilik fazla takılmayın. Seçiminizi kısıtlıyor çünkü.

Simetrik iki el ile kullanıma uygundur ergonomik ise sadece sağ veya sadece sol ile kullanıma uygundur. Orta/küçük el için en iyi fiyat performans oranı g102e ait. Ama 190tl ye hem fare hem mouse pad bulmanız biraz zor olacaktır. Benim fikrimi sorarsanız mouse pade şimdilik fazla takılmayın. Seçiminizi kısıtlıyor çünkü.
Corsair Harpoon hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Alınabilir bir mouse mu?

Corsair Harpoon hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Alınabilir bir mouse mu?

Harpoon ile ilgili bir süre kullanma şansı bulabildim. Tuhaf bir ergonomisi vardı. Yan tuşlarına erişmekte güçlük çektim. Ergonomik açıdan pek alışamadım kısacası. Esasında fiyatına göre oldukça iyi bir fare fakat şekil açısından herkes için uygun olmayabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı