150 TL PSU önerisi

Merhaba arkadaşlar linkteki güç kaynağı geldi bugün ama enermaxın güç kaynağında ki sorun bunda da var. Gerçi sorun mu tam bilmiyorum. Çalışırken devamlı bir cızırtı var güç kaynağında. Bazen azalıyor, bazen çoğalıyor. Ama enermaxa göre daha az. Benim evdeki şebeke elektriğin demi bir sorun var acaba. Prizi falan değiştirdim yine aynı. Eski kullandığım Cooler Masterde hiç ses falan yoktu. Nedir bu cızırtının sebebi bilen var mı acaba?

Coil whine olabilir.

Evet ya bende internette bakarken öyle bir şey gördüm. Bobin vızıldaması diye geçiyormuş Türkçe'de, çaresi var mı acaba bunun?

Sorunu çözenler genelde içini açıyorlar. Ancak bu durum sizde garantiyi devre dışı bırakacaktır. YouTube'dan PSU Coil whine yazarak diğer kullanıcılardan gelen sesi dinleyin. Eğer coil whine olduğunundan emin olursanız hiç uğraşmadan aldığınız yerden değiştirin ya da garantiye yollayın.

Önceki aldığım Enermaxta da bu sorun vardı ama onda daha çoktu ses bunda daha az. Bu sorunu belirtsem iade alırlar mı acaba? (Hepsiburada'dan aldım.)

Enermaxı da ordan almıştım zaten sorun olmadı iade sürecinde. Enermaxı fanı sesli çalışıyor diye göndermiştim. Bunda arıza falan var dersem garantiye gönderelim falan derler mi acaba?

İlk önce direk iade etmeyi denemenizi öneriyorum. Ürünü neden iade ettiğinizi açıklayın kısmında sorunlu kısmı seçmek yerine memnun kalmadım gibi seçenekleri seçin, yeniden satın alırsınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı