150 TL PSU önerisi

Önerim FSP HYPER 500 W olacaktır, hem ucuz (vatanda 155 TL) hemde %85'in üzerinde güç verimliliği sunduğunu iddaa etmekte. Gördüğüm bütün yorumlarda olumlu bahsedilmiş. 12V kanalından 456 W verebilmekte.

FSP neden bu kadar çok öneriliyor ? Yeniden PSU alsam en son alacağım markalardan olur büyük ihtimalle. Corsair, Evga varken neden bu markaya bakmalı ? Daha önce çok az duydum bu markayı.

FSP neden bu kadar çok öneriliyor ? Yeniden PSU alsam en son alacağım markalardan olur büyük ihtimalle. Corsair, Evga varken neden bu markaya bakmalı ? Daha önce çok az duydum bu markayı.
Senin az duyman markanın kötü olacağı anlamına mı geliyor? FSP 80+ sertifikası en çok olan firmalardan biri. FSP'nin güç kaynakları kalitelidir.

Yazmamışsın ama o imaya getirmişsin. FSP dediğiniz marka kalitelidir öyle Frisby veya Everest kalitesinde değildir. Dediğim gibi en çok 80+ sertifikası olan firmalardan biri.

FSP size sigorta falan mı bağlattı ? Şirketin sahipleri ile kan bağınız olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir markayı babanızın malıymış gibi övünmeye gerek yok. +80 sertifikası alan tek marka FSP değil. Burada CM'ın %94'e kadar verim sağlayan Güç Kaynağını bulabilirsiniz. Cooler Master: MasterWatt Maker 1200 Tartışmaya gerek yok.

FSP size sigorta falan mı bağlattı ? Şirketin sahipleri ile kan bağınız olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir markayı babanızın malıymış gibi övünmeye gerek yok. +80 sertifikası alan tek marka FSP değil. Burada CM'ın %94'e kadar verim sağlayan Güç Kaynağını bulabilirsiniz. Cooler Master: MasterWatt Maker 1200 Tartışmaya gerek yok.

Tartışmaya gerek yok diyorsun sebepsiz yere bir markaya çamur atarak tartışmanın fitilini sen ateşliyorsun. Bu çelişki değilde nedir? Verdiğin linkteki PSU'nun fiyatının farkındasındır umarım. Coolermasterin böylede Cooler Master RS460-PSAPI3-EU ELITE 460W 120mm Fanlı PSU | sanalmarketim ürünü var. Sırf güvenilir marka diye ben şehsen onu önermem.

Tartışmaya gerek yok diyorsun sebepsiz yere bir markaya çamur atarak tartışmanın fitilini sen ateşliyorsun. Bu çelişki değilde nedir? Verdiğin linkteki PSU'nun fiyatının farkındasındır umarım. Coolermasterin böylede Cooler Master RS460-PSAPI3-EU ELITE 460W 120mm Fanlı PSU | sanalmarketim ürünü var. Sırf güvenilir marka diye ben şehsen onu önermem.

Tartışma başlatmadım. Mesajımda herhangi bir çelişki de yok. Markaya çamur atmadım, arkadaş en çok 80+ sertifikası alan firmalardan olduğunu söyleyince bende o ürünün linkini attım. Sonuçta FSP'nin her güç kaynağı 80+ değil. Direk marka üzerinden konuştum. Cooler Master babamın şirketi değil belirteyim.

Bu bütçede zaten sıfır 80+ PSU zor bulunur. Boşa tartışıyoruz her markanın iyide ürünü vardır kötüde ürünü vardır. Sen direkt olarak bir markayı sebepsiz yere kötülersen bu doğru olmaz gelen tepkiler boşuna değil. Üstelik bu hususta fanboylukta saçma olur altı üstü PSU bu performansa etkisi hiç yok neredeyse. Ekran kartı, işlemci gibi fanboy olunacak en son parçalardan biri sonuçta.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı