Az daha para ekleyip 240GB alın derim. Sizin artıklarının arasından Kingston olan daha iyi. BX 500 modelde bazı cihazlar kronik sorunlu oluyor. Pek önermem açıkçası.
Arkadaşlar bir sorum olacakt. Ssd de aşşagi yukarı 70GB yer olacak demi Windows'u yükledikten sonra? Kasma yapmaz demi? Diğer program vs leri harddiskte depolayacagim sorun olmaz demi yavaş açılmaz.
Az daha para ekleyip 240GB alın derim. Sizin artıklarının arasından Kingston olan daha iyi. BX 500 modelde bazı cihazlar kronik sorunlu oluyor. Pek önermem açıkçası.
Arkadaşlar bir sorum olacakt. Ssd de aşşagi yukarı 70GB yer olacak demi Windows'u yükledikten sonra? Kasma yapmaz demi? Diğer program vs leri harddiskte depolayacagim sorun olmaz demi yavaş açılmaz.
Sandisk SSD Plus SSD SDSSDA-240G-G26 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
SanDisk ile bir sorun yaşamadım. Sadece bana uzak durmam gerektiği söylendi. Uzun vadeli kullanım için alcam. Bozulursa temrar alma ihtimalim yok.
Şimdi kesin bir karar verelim. Crucialmı Kingstonmu?
Bu konuyu açma nedenim BX 500 önerilen konulara eklemek (Açıklamaktan yoruldum.) ve bu konuyu okuyan insanların bu cihazı alırken iki kere düşünmesi. Diğer kullanıcılardan da aldığım bilgilere göre bu seri cihazların bir kısmı tamamen sorunsuz olsa da bazılarıda bu sorun var. BX 500 240GB...
www.technopat.net
Kingston hakkında bilgim yok.
Sandisk de sorunlu bir marka değildir açıkçası. Çok iyi değildir ama çöp de denemez.
Forumdaki çoğu kişiye göre kronik sorunlu bir cihaz. Bana göre de eski sistem için ucuza aldığım ama en yüksek hızı gördüğüm mükemmel bir cihaz. Tarafsız şekilde anlatmak gerekirse durum bu. Belki de bana denk gelmemiştir