150 TL SSD tavsiyesi

Forumdaki çoğu kişiye göre kronik sorunlu bir cihaz. Bana göre de eski sistem için ucuza aldığım ama en yüksek hızı gördüğüm mükemmel bir cihaz. Tarafsız şekilde anlatmak gerekirse durum bu. Belki de bana denk gelmemiştir 😀
Adata SU630 kullanıyorum bende de bir problem yok, şanslıyız herhalde. 😄

Forumdaki çoğu kişiye göre kronik sorunlu bir cihaz. Bana göre de eski sistem için ucuza aldığım ama en yüksek hızı gördüğüm mükemmel bir cihaz. Tarafsız şekilde anlatmak gerekirse durum bu. Belki de bana denk gelmemiştir 😀
Aslında her SSD modeli için söylenenler aynı. Sadece SU600 serisi hakkında diğer SSD'lere göre daha çok şikayet duydum. Tabi çoğu hazır sisteminin bu SSD'yi kullanmasından dolayı olabilir.

150₺ maximum param var. En iyi me önerirsiniz?
Evet, bende fark ettim ne söylendiyse bir şey deniyor. Yapacak bir şey yok.
Bak şöyle diyim 860 Evo ve birkaç kaliteli model demedikçe hepsine biri kronik sorunlu diyen biri olur. Bütçen kaliteli bir cihaza yetmiyorsa Sandisk ya da SU 650 alıp geç derim.

Sanırsam adata da ısınıyormuş fazladan
Bu arkadaş nasıl?
Bu arkadaşta önerilmiş.

@Ali52521 Sandisk SSD Plus modeliyle sıkıntı yaşayan duymadım. A400'ün kontrolcüsü hakkında bazı şikayetler var. Ben kendim Kingston HyperX Fury 3D kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım ancak biraz bütçenizi aşıyor fiyatı.

@Ali52521 Sandisk SSD Plus modeliyle sıkıntı yaşayan duymadım. A400'ün kontrolcüsü hakkında bazı şikayetler var. Ben kendim Kingston HyperX Fury 3D kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım ancak biraz bütçenizi aşıyor fiyatı.
Bu SSDyi alcam bakalım. Ama bi SSD Max kaç sene dayanır?
Patriot Burst modeli nasıl?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı