150 TL'lik en iyi termal macun önerisi

Çinlilerin macunu sıkıntı çıkarmasın? İçine uhu bile atmış olabilirler :D

@OceanWraith önerdiğin termal macun beni kaç yıl idare eder?
@Mansion beni sadece 1 yıl mı idare eder beni en az 1/1.5 yıl idare edecek termal macun arıyorum bir de bu termal macunlarda fazlalık kaldığında bozulma vs oluyor mu?

Sıkıntı olmaz 3-4 yılda idare eder. Termal macunu o kadar sık değiştirmeyin.
Gelid GC Extreme. 2 yıl sonra bile aynı performansı verdiğini okudum. Geçen gün ben de aldım ve performansından çok memnunum.
Ondan önce Zalman STC-9 kullandım ve ondan kat kat daha iyi.

Dostum onu bırak en az bana göre 3-4 yıl götürür bizzat deneyimledim. :)
Tek kullanımda 1Gr'ı bitiremezsin. 3 kullanım gider o.

Evet unutmuşum. :D en son aldığım çok azdı oradan aklımda 1Gr kalmış.

Açıkçası bir arkadaş bunu önerdi ve bana gümrük vergisi dahil 50 TL'ye gelecek sizce almalı mıyım 8 grlık.

Açıkçası bir arkadaş bunu önerdi ve bana gümrük vergisi dahil 50 TL'ye gelecek sizce alınır mı 8 grlık.

Ben AliExpress'ten bir ürün alınmasını önermem açıkçası hatta bir konuda bir yaklaşık 10 tane neden alınmaz saydığımı hatırlıyorum.

Açıkçası 180 TL normalde yeni hesap açtım 50 TL her şey dahil 8 gr olunca cazip geldi 50 TL bir şey değil ki.

Sizin tercihiniz. Kısaca gelmeme ihtimali var diyebilirim ayrıca en az 1.5 ay sürüyor gelmesi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı