150 TL'ye alınabilecek en iyi mikrofonlu kulaklık

Beyler kulaklık alacağım. En iyi mikrofonlu kulaklığı önerebilir misiniz?
Hocam azıcık daha koyup alabileceğin güzel kulaklıklardandır kablosu uzun ve kablo kalitesi gayet güzel kendimde bunu kullanıyorum. 7.1 sesi orjinal olarak vermese de sanal olarak verebiliyor ve kulak ağrıması falan yaşamadım bu zaman kadar mikrofonu da gayet güzel hatta bazen laptopun mikrofonundan konuşurken arkadaşlara haber vermeden kulakığı takıp onun mikrofunundan konuştuğumda ''Olum ne taktın lan bilgisayara sesin yanımda gibi geliyor aynı'' tarzında yorumlar aldım. Mikrofon kendi sesini orjinale çok yakın bir şekilde ve gayet net veriyor eğer inanmıyorsan skype'da robot ile konuşurken ses kayıtları falan var izleyebilirsin.

Sana şu videoyu atayım bi izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlıkta ₺150 yazıyor.
Ayrıca yazdığını da fark etmişsiniz muhtemelen:
Kafamın içinde dönenleri bi görsen halimden anlarsın 😂 Harbi benim salaklığım kusuruma bakma hocam ilk başta başlığı okuyup cevap verdim muhtemelen daha sonra başlığa bakmayıp sadece ilk yazdıgın mesaja göre cevap vermişim. Bu aralar kafamda çok düşünce var o yüzden kafa gidik mazur gör.

2 Gün önce çok yakın bir arkadaşım aldı aldığında 40mm sürücüleri var sanıyordu ancak sürücülerin 50mm olduğunu söylüyor şu anda. Kutusunda öyle yazıyormuş. Satış yapan sitede sürücüye ait bir bilgi yok. Bu fiyata kaçırılmayacak fırsat 40mm sürücü fiyatına 50mm sürücü var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı