Gigabyte 2070s termal macun değişimi

aantikadam

Hectopat
Daha fazla  
Gigabyte 2070s ekran kartım var. Fanların olduğu taraf değil de diğer yüzeyin vidalarını söktüm ama yüzey kalkmıyor. Pandemi zamanında almadım, kasayı hiç anlamam bu işlerden. Termal macunu değiştirmek istedim, ama ekran kartının içini açamıyorum. Fan tarafını da sökmem gerekiyor mu?

Fan tarafı ayrı, bloğun PCB ile olan bağlantısı ayrı sökülür genelde. PCB üstündeki tüm vidaları söktüyseniz biraz saga sola kaydıra kaydıra çıkartmaya çalışın bloğu. Macun ve termal padler iyice oturduğu için bir süre sonra kaya gibi tutuyorlar.

Doğru haklısınız. Kullanıcı daha sonra gelip, "Termal Macun Yenileme Sonrası Ekran Kartım Görüntü Vermiyor" başlıklı konuyu açar ve yardımcı oluruz.
Siz doğumdan beri bilgisayar uzmanıydınız galiba. Bu işler kendin uğraşıp yaparak öğrenilir, bilgisayarcıya verip 300 liralık bakıma 1000 lira vererek olmaz. İşten anlamıyor diye öğrenemeyecek değil. Birkaç rehber videosu ve az el becerisi ile yapılabilir dediğim gibi, basit bilgisayar bakımı bu.

Siz doğumdan beri bilgisayar uzmanıydınız galiba. Bu işler kendin uğraşıp yaparak öğrenilir, bilgisayarcıya verip 300 liralık bakıma 1000 lira vererek olmaz. İşten anlamıyor diye öğrenemeyecek değil. Birkaç rehber videosu ve az el becerisi ile yapılabilir dediğim gibi, basit bilgisayar bakımı bu.
Doğru haklısınız. Hepimiz bozarak öğrendik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı