150 TL'ye Ekran Kartı

Onurgungor123

Hectopat
Katılım
11 Nisan 2014
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim bütçem kısıtlı. Biriktirdiğim parayı ekran kartına yatıracağım. 150 tl'lik bir ekran kartı söyler misiniz? AMD NVIDA fark etmez. PCI- Express olacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
150 TL'ye ekran kartı hiç bir işe yaramaz. Ayrıca konu başlığında yardım kelimesi kullanılmaz uyarı alabilirsin. Bütçe arttırabilirsen iyi bir öneri yapabiliriz.
 
Aslında evet önerdiğim kartı almaktansa 30tl daha koyup R7 alabilirsin fakat güncel kart istiyor isen. Bence çok fazla bir fark olmaz HD7730 ve R7 arasında. Fakat bütçenin 50tl üstü olmuş olur o senin tercihin.
 
Ben bakarım aslında ekran kartlarına ama r7 serisi çok pahlı.Yani internette 250 tl iken bilgisayarcıya gittiğimizde 1000 TL bile diyebilir :D.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı