150 TL'ye Gamepad Tavsiyesi

FatalErrorTr

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Ne kadar klavye + fare kombinasyonuna alışkın olsam da bazen Gamepad'lerin çok daha eğlenceli olduğunu okuyorum ya da videolarda vs. duyuyorum. Ben de şu ucuz yollu olan 25-30 liralık kollardan mevcut fakat NBA, FIFA, HAWX vs. oyunlarına girmeden tek tek ayarlar yapmam gerekiyor, uğraştırıyor. Bu da çok can sıkıcı oluyor, bazen yapamıyorum çık gir falan oyundan soğuyorum. Beni bu dertten kurtaracak, Steam'de geniş ekranda kullanabileceğim ve her oyun çeşitinde beni memnun edebilecek, çalışması için sadece kablosunu bilgisayarıma takmam gereken bi Gamepad almayı düşünüyorum. 100-150 lira civarında bi para ayırdım, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Forumda benzer birkaç konu gördüm fakat bazılarının üzerinden zaman geçmiş bazıları ile bütçem uyuşmuyor. O yüzden yeni bir konu açma gereksinimi hissettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox olarak bunu öneririm ben de kullanıyorum iyi bir ürün. Logitech bu da önerilen güzel bir üründür. Eğer bütçenizi 50 tl arttırabilirseniz en iyisi bu olur:)
İlk gösterdiğiniz gamepad orijinal değil. Orijinal olmayanları almak mantıklı değil.
Bu arada sakın kablolu almayın. Ben F310 alarak bir hata yaptım. O kablo yeri birkaç ay içerisinde eziliyor ve artık temassızlık başlıyor. Temassızlık sorununu kendi başıma çözdüm fakat kablolu pek rahat değil. Kasanın yerini değiştirdikten sonra kablosu kısa gelmeye başladı ve işkence oldu.
Kısaca sakın kablolu almayın.

Biraz bütçeyi zorlarsanız, size tavsiyem bunu veya bunu alabilirsiniz. İkisi de sizi üzmez.

İlk gösterdiğiniz gamepad orijinal değil. Orijinal olmayanları almak mantıklı değil.
Bu arada sakın kablolu almayın. Ben F310 alarak bir hata yaptım. O kablo yeri birkaç ay içerisinde eziliyor ve artık temassızlık başlıyor. Temassızlık sorununu kendi başıma çözdüm fakat kablolu pek rahat değil. Kasanın yerini değiştirdikten sonra kablosu kısa gelmeye başladı ve işkence oldu.

Biraz bütçeyi zorlarsanız, size tavsiyem bunu veya bunu alabilirsiniz. İkisi de sizi üzmez.
İkisini de test etme fırsatım olmuştu. İkisi de kablosuzdu. Xbox çok daha iyiydi. O paraya değer yani. Bende şimdi F710 var. Xbox kolunu deneyene kadar çok iyi diyordum. :D

Genel olarak denilenlere katılıyorum ancak verdiğiniz ilk gamepad da orijinal değil. Belirtmek istedim.

Yorumlara baktığımda çoğu kişi orijinal demiş. Çakma falan diyeni görmedim.

Aynı ürünü geçen hafta aldım. Ürün çakma orijinal değil. Ama orijinale bir hayli benziyor kozmetik olarak. Zaten fiyat olarak da orijinaliyle arasında biraz fark var. Ancak kullanım olarak sıkıntısız şimdilik.

Aynı ürünü geçen hafta aldım. Ürün çakma orijinal değil. Ama orijinale bir hayli benziyor kozmetik olarak. Zaten fiyat olarak da orijinaliyle arasında biraz fark var. Ancak kullanım olarak sıkıntısız şimdilik.
Alacak kişiler dikkatli olması lazım. İnternet üzerinden orijinal veya çakma olduğu belli olmuyor. :)

İkisini de test etme fırsatım olmuştu. İkisi de kablosuzdu. Xbox çok daha iyiydi. O paraya değer yani. Bende şimdi F710 var. Xbox kolunu deneyene kadar çok iyi diyordum. :D

Hocam peki XBOX kolunu bilgisayara bağlamada sorun oluyor mu ve bir de farklı oyunlar için farklı ayarlamalar yapmak gerekiyor mu? Benim en çok sıkıldığım nokta bu oluyor, ben gamepadi bilgisayara bağlayıp doğrudan oyun oynamak istiyorum, ayarlama vs. uğraşmak istemiyorum.

Peki bu ürünün orjinalinin linkini paylaşabilir misiniz? Fiyat farkı çok yok ise ve Ciri of Riva 'nın vereceği cevap doğrultusunda belki bu ürüne yönelebilirim.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam, F310 almayı düşünüyordum ilk başlarda fakat dediklerinizden sonra F710 daha mantıklı geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı