150 TL'ye Kadar PSU Önerisi

metozik

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şöyle;

i5 2400
Pegatron İPXSB-H61 Anakart
6 GB DDR3 RAM (4+8 yapmayı düşünüyorum)
GTX 1050 Ti Ekran Kartı
2 TB HDD

Bu sisteme göre bir PSU önerir misiniz? Everest'in PSU'ları var 400w 100 TL civarı ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Buradan bir arkadaş şunu önermişti: High Power 400W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı ATX Güç Kaynağı

Başka tavsiyesi olan var mıdır ya da linkteki Psu'yu almalı mıyım?

Arkadaşlar sistemim şöyle;

i5 2400
Pegatron İPXSB-H61 Anakart
6 GB DDR3 RAM (4+8 yapmayı düşünüyorum)
GTX 1050 Ti Ekran Kartı
2 TB HDD

Bu sisteme göre bir PSU önerir misiniz? Everest'in PSU'ları var 400w 100 TL civarı ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Buradan bir arkadaş şunu önermişti: High Power 400W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı ATX Güç Kaynağı

Başka tavsiyesi olan var mıdır ya da linkteki Psu'yu almalı mıyım?
Biraz bütçeyi aşacak ama Fsp'nin 500watt'lık bir Psu'su var. FSP FSP500 adında. Hepsiburada. com'da 180 TL. İyi bir psu. 400 watt yerine ideal.

Teşekkürler arkadaşlar hepinize. Bu iki PSU arasında kaldım. benim attığım High Power 400watt ama aynı fiyat. 80+ yazıyor farklı olarak sadece. Acaba gerçekten 500 watt mıdır bu sorun yaşar mıyım? FSP ve High Power da kaliteli markalar sanırım kıyaslamaya gerek var mı bilmiyorum. ikisinden birini alacağım.

Teşekkürler arkadaşlar hepinize. Bu iki PSU arasında kaldım. benim attığım High Power 400watt ama aynı fiyat. 80+ yazıyor farklı olarak sadece. Acaba gerçekten 500 watt mıdır bu sorun yaşar mıyım? FSP ve High Power da kaliteli markalar sanırım kıyaslamaya gerek var mı bilmiyorum. ikisinden birini alacağım.
Fazla fark yok istediğini al.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı