150 TL'ye mikrofon önerisi

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 396
S

Silinen üye 106715

Ziyaretçi
Bu fiyata iyi bir kulaklık bulamayınca mikrofon alayım dedim. Telefon kulaklığı ile kullanacağım. Masaüstüne takınca milrofonu çalışmadığı için mikrofon arıyorum. Dönüştürücü kablo denedim, olmadı. Çok az bir cızırtı olabilir, o sıkıntı değil. Sesi karşı tarafa doğru iletsin yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata iyi bir kulaklık bulamayınca mikrofon alayım dedim. Telefon kulaklığı ile kullanacağım. Masaüstüne takınca milrofonu çalışmadığı için mikrofon arıyorum. Dönüştürücü kablo denedim, olmadı. Çok az bir cızırtı olabilir, o sıkıntı değil. Sesi karşı tarafa doğru iletsin yeter.
Eğer amacın sadece ses iletmekse telefonu WO Mic uygulaması ile bağlayabilirsin. Çok pratik bir yöntem.

Eğer amacın sadece ses iletmekse telefonu WO Mic uygulaması ile bağlayabilirsin. Çok pratik bir yöntem.
Biraz düşününce aklıma yattı, biraz daha düşünmeliyim, araştırma yapmalıyım. Teşekkür ederim.
Masada dursa daha iyi olur. Teşekkür ederim. şu nasıldır?
Trust Mico Usb modeline bakabilirsiniz.
Hocam atacağım model nasıldır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı