150 TL'ye mouse pad önerisi

Görsele önem veriyorsan mkey rgb xxl padler var. 3. Yılı hala bir sorun yaşamadım. Çok kaliteli olmasına gerek yok dediğin için öneriyorum. Yoksa diğer arkadaşların belirttiği padlar daha iyidir.

50TL'lik pad ihtiyacını karşılıyorsa masraftan kurtulmuş olur.
100tl için rahatlığını bozmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Görsele önem veriyorsan mkey RGB xxl padler var. 3. yılı hala bir sorun yaşamadım. Çok kaliteli olmasına gerek yok dediğin için öneriyorum. Yoksa diğer arkadaşların belirttiği padlar daha iyidir.

Bende mkeyin var ben açıkçası dokunuş hissiyatını beğenmiyorum RGB'si iyi ama gerek yok bence RGB almayıp rahat olması daha iyi.

@550519 hocam masada kayıp kaymaması, kaliteli olup olmaması veya soyulup soyulmaması önemli değil, artan para ile tavuk dürüm yemenin yanında. Nasıl atlayabilirsiniz bu etkeni.

Ben mutlu bir şekilde tavuk dürümümü yerken padle masada drift çekiyorum kardeş.

100tl için rahatlığını bozmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Bende mkeyin var ben açıkçası dokunuş hissiyatını beğenmiyorum RGB'si iyi ama gerek yok bence RGB almayıp rahat olması dahaTabi ki hocam tercih sizin
Niye onu alınca dürüm yiyemez mi bir daha.
Zurna dürüm artı kola izmirde 120 tl. Döner yemeden 300 tllik pad bakmalı bence

Ama kalitesiz olduğu gerçeğini değiştiremezsin. Arkadaşın bütçesinde Xrades ve Glorious gibi markaların mousepad modelleri bulunuyorken senin önerindeki modeller hayatta asla alınmaz.
Hocam şaka bir yana bütçe farketmeksizin alınabilecek tam boy rgb mouse pad hangisidir? Xxl mouse ve klavyeyi alan boyutta

Technopat Haberler

Geri
Yukarı