150 TL'ye oyun tavsiyesi

LigH

Hectopat
Daha fazla  
RDR2 alacağım yanında da 100-150 TL'ye güzel, dolu dolu geçen ve sıkmayan popüler bir oyun almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Ya da RDR 2 yerine 400-500 TL'ye güzel oyun öneriniz varsa alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dying Light serisinin birinci oyununa bakabilirsiniz, fiyatı da oldukça ucuzdur ve çıktığı seneye göre rakipsiz, efsane bir oyundu. Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen hâlâ güncelliğini koruyabiliyor ve oynanabilir düzeyde bir oyun.

Dying Light serisinin birinci oyununa bakabilirsiniz, fiyatı da oldukça ucuzdur ve çıktığı seneye göre rakipsiz, efsane bir oyundu. Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen hâlâ güncelliğini koruyabiliyor ve oynanabilir düzeyde bir oyun.

Sepete ekledim .Başka bir oyun önerin var mı dediğim bütçe bandında?

@LigH rol yapma oyunlarını seviyor musunuz? Seviyorsanız Town of Salem'e bakabilirsiniz. Aynı şekilde aksiyon içerikli oyun olarak da Just Cause 2 ve 3'ü önerebilirim. Sevebileceğiniz aksiyon oyunudur, bu oyundan hikâyeye yönelik pek bir şey beklememenizi tavsiye ederim. Oyun hikâyeye yönelik değil, daha çok adından da anlaşılacağı üzere vurmalı, kırmalı bir oyun olduğunu söylememiz mümkün olacaktır.

@LigH rol yapma oyunlarını seviyor musunuz? Seviyorsanız Town of Salem'e bakabilirsiniz. Aynı şekilde aksiyon içerikli oyun olarak da Just Cause 2 ve 3'ü önerebilirim. Sevebileceğiniz aksiyon oyunudur, bu oyundan hikâyeye yönelik pek bir şey beklememenizi tavsiye ederim. Oyun hikâyeye yönelik değil, daha çok adından da anlaşılacağı üzere vurmalı, kırmalı bir oyun olduğunu söylememiz mümkün olacaktır.

Rol oyunlarını seviyorum fakat açıkçası Town of Salem gözüme güzel gözükmedi Just Cause'yi beğendim onu alacağım. Assassin's Creed Origins - Assassin's Creed Odyssey bu ikisini gözüme kestirdim 100 TL fiyat bandında hikayesi güzel olan bir başka oyun var mıdır ve bu iki oyundan hangisi daha güzel.

Assasin's Creed serisinin son üç oyunu bana göre oldukça güzeldir. Hangisinin teması daha çok hoşunuza gidiyorsa onu almanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı