150 TL'ye Zalman z3'e sığacak sessiz soğutucu önerisi

Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar, fx8320 işlemcim var stok fanı normalde çok ses çıkarmıyor fakat oyun oynarken öyle ses çıkartıyor ki anlatamam. Bana 150 TL civarı kasama sığacak sessiz bir soğutucu lazım. Gerekirse 1-2 derece az soğutsun fakat çok sessiz olsun.
Şimdiden teşekkürler.
Not: Eğer önerdiğiniz ürün çok iyi derseniz bütçeyi arttırabilirim.
Not 2: Kasam biraz küçük gibi soğutucu elimde patlamasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Akasa Venom kullanıyorum. Çok güzel soğutması var. FX 6300 işlemcim boşta 14 derece oluyor. Kasaya da sorunsuz sığıyor, cuma günü 120 liraya almıştım.

Ben Akasa Venom kullanıyorum. Çok güzel soğutması var, Fx6300 işlemcim boşta 14 derece oluyor. Kasayada sorunsuz sığıyor, cuma günü 120 liraya almıştım.
Kullandığınız sıcaklık ölçme programını değiştirmenizi tavsiye ederim.
Tahminen CoreTemp kullanıyorsunuz. AIDA64 Extreme Edition ile ölçer misiniz?

Ayriyeten 150 liraya Hyper 212 EVO öneririm. Şuan Vatan'da 130 lira.
Cooler Master Hyper 212 Evo Lga775/1155/1156/1366/2011 & Am2/Am2+Am3/Am3+/Fm1 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar

Hyperr 212 Evo işinizi görecektir. TT V3 gibi küçük ebatlı bir kasaya bile sığdı. Yan kapakla arada olan mesafe 0,3 mm gibi küçük bir mesafe de olsa sığdı. Ayrıca FX 8350 işlemcimi en ağır oyunlarda bile maksimum 60 derecede tutuyor. Tabi bu derece daha da aşağılarda olacaktır zira ben boşta ses yapmasın kasa fazla diye tüm fanları en lowa çeken biriyim. Bu halde iken 60 derece oluyor. Eğer ayarlarsam 50 dereceyi geçeceğini hiç sanmıyorum.

Ben Akasa Venom kullanıyorum. Çok güzel soğutması var. FX 6300 işlemcim boşta 14 derece oluyor. Kasaya da sorunsuz sığıyor, cuma günü 120 liraya almıştım.
14 derece değeri hangi program ile edindiniz acaba?

Kullandığınız sıcaklık ölçme programını değiştirmenizi tavsiye ederim.
Tahminen CoreTemp kullanıyorsunuz. AIDA64 Extreme Edition ile ölçer misiniz?

Ayriyeten 150 liraya Hyper 212 EVO öneririm. Şuan Vatan'da 130 lira.
Cooler Master Hyper 212 Evo Lga775/1155/1156/1366/2011 & Am2/Am2+Am3/Am3+/Fm1 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar

Hayır Coretemp nedir bilmem değerler AIDA64'e ait değerlerdir.

Fanlar slient modda çalışıyor. Son hızlarına alsam daha da düşer sıcaklık.

EDIT: Ayrıca eklemek istiyorum ki 1 fan daha takabilirim. Ön panelde tek fan mevcut.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı